"BU SAVUNMA DİZİLİŞİ SORUN"

Ali Gültiken: "Beşiktaş'ın bu savunma dizilişiyle özellikle kontra oynayan takımlarla çok sıkıntılı anlar yaşayacağını düşünüyorum. Beşiktaş oyuna hükmediyor evet kağıt üzerinde bir düzen var ama sıkışan oyunlarda beceriye ihtiyaç var. Kanatları deniyorsunuz bekleriniz hiç ileri çıkmadı, Rosier çıktı zaten gol oldu. Sıkışık merkezde de yapamiyorsunuz."

"ABOUBAKAR'I GÖREMEDİK ÇÜNKÜ..."

Ali Gültiken: "Aboubakar'ı göremedik çünkü topu oraya taşıyacak oyuncu yok. Dip pas yapacak içeride hareketlendirecek bir pas atılamadı. Beşiktaş bir tek oyun şablonu olan takıma teslim oldu. Çok kapanan takımlara karşı Beşiktaş sorun yaşıyor"

"GAZİANTEP CEZAYI KESTİ"

Ayhan Akman: "Gaziantep ne olursa olsun kontra bulabiliyor. Gaziantep ne istediyse geldi bölgesine yerleşti ve cezayı kesti. Çok pozisyon bulamadı belki ama yeteri kadar buldu ve sonuca gitti."

"ÇALIM VE TEMPOLU OYUN OLURSA AŞARSIN"

Ayhan Akman: "Bu oyuncu grubuyla çok zor Beşiktaş. Belki daha tempolu oyun, çalım oyuncu olsa aşabilirsin. Ghezzal'la Larin'le oynuyorsun çalım atamıyor. Larin'in mevkiisi de o değil. Ghezzal keserse Rosier keserse diyorsun yetmiyor."

"BEŞİKTAŞ ÜST ÜSTE 2 MAÇ KAZANABİLİR"

"Bu şekilde Beşiktaş'ın 2'den fazla üst üste maç kazanamıyor. Sana karşı kontra yapan takıma karşı zorluk yaşarsın içeride de. Gaziantep ne istiyosa yaptı ve aldı. Sumudica ne düşündüyse Yaşar hocalar ne istediyse oldu ve sonucunu aldılar."

Kaynak: Sporx