Futbol maçları da kar yağışı nedeniyle zaman zaman erteleniyor. Süper Lig’de Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ikinci devresi kar yağışı nedeniyle bir gün sonrasına ertelenmişti. Ancak yağış yüzünden maç yine oynanamayınca ileri bir tarihe tehir edildi.

Malatya’da hem kar hem -10 derece

Gözler yarın oynanacak maçlar çevrilmiş durumda. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı da yarın kar yağışı altında oynanacak ama tamamlanıp tamamlanamayacağı soru işareti taşıyor. Çünkü Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Malatya’da yarın 13.30’da başlayacak maç sırasında kar yağışı var. Maç saatinde hissedilen ısıysa en -7 ila -10 arasında olacak.

Çizgiler görünmezse, top zıplamazsa

Karın zemini görüş mesafesini düşürmesi, çizgilerin sürekli kapanması ve topun zeminde zıplayamayacak hale gelmesi halinde hakem maçı ertesi gün aynı saate erteleyecek. Pazar günü de Malatya’da kar yağışı görünüyor.

Sivas-Fenerbahçe maçı da tehlikede

Oynanıp oynanmayacağı merak konusu olan bir diğer maç da yarın saat 16.00’daki Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe mücadelesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri Sivas’ta da yarın kar yağışı gösteriyor. Maç saatinde de kar yağışı bekleniyor.

Pazar günü de kar var

Sivas’ta maç sırasında hissedilen ısıysa -1 ila -6 arasında olacak. Bu maça da kar yağışının mani olması halinde Pazar günü saat 16.00’ya ertelenecek. Ama Sivas’ta da Pazar günü karlı bir hava bizi bekliyor.

Kaynak: Ajansspor