Milli golcü için Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. İşte detaylar...
Çapraz bağ sakatlığından 10 ayda döndükten sonra Bournemouth'ta kasım ayından bugüne kadar istediği kadar süre alamayan Enes Ünal'ın daha fazla süre alacağı bir takıma transfer olmak istiyor.
Premier Lig ekibi Bournemouth, Enes Ünal'ın takımdan ayrılma talebine onay verdi.

SÜPER LİG’DEN TALİP
Enes Ünal’a başta La Liga ekipleri olmak üzere Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilgisi var.
SICAK BAKIYOR
28 yaşındaki hücum oyuncusu, Süper Lig’e dönmeye sıcak bakıyor.
Haber kaynağı: Yeni Çağ
YORUMLAR (40)
Bu elemanı aslında alıp Bursa'ya kiralasak. Biliyorsunuz Bursa ile aramızı düzelttik. Küskünlük gitti. Bu çocuk orada bir iz bıraksa sevinirim. Seneye lige çıkacaklar ve ben olsam efsaneyi oradan devam ettiririm. Bir sene Bursa'da oynayıp ısınsın. Sonraki sene de gelip forvet hattımızda bize güç versin.
Sakın yönetim aman yeteri kadar gereksiz var takımda bunuda almayın. Gerekirse alt yapıdan gençleri çıkarın ama çöp almayın artık. Kulüp battı zaten yanlış transferlerden dolayı dahada içine etmeyin.
Kiralana bilir abrahamın başarılı olamadığında bu oynar şansını iyi kullanırsa sene sonu alınır . Milli takım içinde iyi olur santrforsuz oynuyoruz mustafa ve semihten iyidir
Her transferde rakip rakip rakip bu kulüp bu haberleri haketmiyor
Lan Fener bunu naapsın? Heriflerde 3 tane dana gibi golcü var. Bir tanesi bile bizde olsa, kraldık!!!
@Palavra hangi uc tane olm nesri ve duran baska yok duranda pek sallamiyo umrunda degil
ALSIN fener bedava verseler fener almaz sakat Topçuyu anca biz alırız
Saka bir yana bu camia 2. Abrahama tahammul edemez
Sakin bu adam almayin giden semih bundan 4 gomlek ustun
Enes Unallar, Cengiz Underler yine topluyoruz. Habere inanmiyorum ama boyle bisey olursa sasirmam. Sukur Irfan Can kahveciyi almadilar. Korkarim bizim yonetim dogru transferleri yapamayacak. Devre arasi son dakika alicaklar 2-3 gereksiz adam. Toplama kadro ondan sonra sene sonu tekrar 10 kisi gonder bir o kadar transfer haberi. Yok kampa yetisti yetismedi tartismalari. Degisen birsey yok. Ama iyi tarafindan bakarsak faydasi olmayan baya adam yolladik. Temizlik dogru ilerliyor gibi. Birde yerlerine dogru transferleri yapsalar super olucak ama bu haberleri gorunce moralim bozuluyor.
Defansa takviye yapın yeter siz başka bir şey yapmayın abuk subuk adamlarla uğraşmayın iyice çöplüğe çevirmeyin takımı
Bu çocuk Türkiye geleceğini düşünmüyorum. Menejeri sağlam Avrupa'dan getirmez Enes i. Parayı basarlarsa orasını bilemem
Bunu alacağıma Kenan Yıldız’ı getiririm.
Oyuncu alacaksanız elinizdekilerden daha iyi olmalı ve direkt ilk 11 oynayıp katkı sağlayacak adam almalısınız. Ha şöyle bi durum da var. Her türlü gideri, Kendi cebinizden karsilayacaksaniz hiçbir transfere karşı çıkmam.
Sakin sakin ha yaklasmayin sakin ha, bize ne diller doker, yalandan kicukken BESİKTASliydim der
Soruyu şöyle soralım. Bjk nasıl bir forvete ihitiyaç duyuyor. Çabraz bağları kopmuş 10 aydır futbol oynamayan golcü mü yoksa gelir gelmez takımda oynayacak ve goller atacak golcü mü. BJK nin olasılıklar üzerine topçu transfer edecek kadar zamanı ve hakkı kalmadı. Alacağı topçu golcü olur sol bek olur sol kanat olur yada stoper yedek kulübesine düşerse takım bunu kaldıramaz.
Müzmin sakat adam. Tam bizlik. Çok sakatlanan, 1 maç oynayan 10 maç yatan bir profil. Tam bizlik.
Buraya iyice fenerbahçeliler dolmuş, Enesi mutlaka biz almalıyız. ABRAHAM zaten iş yapmıyor. en azından biraz elimizde golcü olur.
çürük elemanın fiyatını arttırıp bi yere sokuşturmak için, çakal menajer piyasa kızıştırıyor
Çocukluğu Beşiktaş düşmanı olarak geçmiş ve yanlış kin ile yineldirilerek büyütülmüş bir Bursalinin, Beşiktaş ta işi olamaz....
BAK BAK HABERE BAK DİYECEKLERKİ BAK TRANSFERDE FENERİ TOKATLADI BUNLAR ŞEYTANDAN ÖNCE DOĞMUŞ
Bırakın bu çöpü fener alsın burası tedavi merkezi değil artık
Adam alacakları yerde kadro iyice boşaldı. Artık yedeğimiz bile yok. Bırakın yedeği aş kadro yok.
@Hasan ALMAZKİ SIRF FENERE TRANSFER ÇALIMI ATTIK DİYEBİLMEK İÇİN YALAN HABER SİPARİŞ EDİYORLAR
Fb nin adına kullanıp Beşiktaş a yapıştıracaklar bından cacık olmaxz milli golcüymüş hangi milli maçta gol attı ben hiç görmedim 😂
Ağır sakatlık geçiren topçu alınmaz yönetim her defasında aynı hataları yapıyorsunuz tutması çok düşük ihtimal üç kuruş fazla ver sağlam topçu al boş işlerle uğraşma bu elinde patlar pektemek gibi bal yapmayan arı
Kulübün önüne Kızılay bayrağı ile birde kızılhaç bayrağı dikin.
Bu adam müzmin sakat. Sadece fiziksel olarak değil, oyun olarak da sakat. Ulan bir kere de mantıklı bir iş yapın, gidin Frankfurt'dan Can Uzun'u alın. Evet pahalı, ama kaliteli, yetenekli gelecek vaaddediyor. Parayı verirsiniz ama iki sezon oynatıp 4-5 katına satarsınız. Niye hep ölü yatırım, bir kere de diriye yatırım yapın.
ne enesi ruh almak istiyorsa alsın bu nasıl forvet olmuş torpil her yerde türk olarak en beğenmediğim forvet enes ünaldır.
Maliyeti ucuz olursa olabilir.. cok da gerekli degil.. ahmet bircan bunun kadar oynar..
Boş değil bomboş bir haber, çöp ki ne çöp menajeri bu haberi yaptırmış belli
Elli yildir patlamamis bir oyuncu alip patlamasini bekliyecegiz.
Deniz Gül al daha iyi.