Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu sezona istediği gibi başlayamadı. Sezon başından beri istikrarlı bir grafik çizemeyen Beşiktaş aldığı beklenmedik yenilgilerde zirvedeki Trabzonspor'dan uzaklaşmış durumda. Siyah beyazlı yönetim, ara transfer döneminde yapacağı transferlerle takımı canlandırmak istiyor.

EZELİ RAKİPLER ALVARO MEDRAN'A TALİP 
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ve kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın, İspanyol futbolcu Alvaro Medran'ı transfer etmek istediği öne sürüldü. Milliyet'in İtalyan Calcio Mercato'ya dayandırdığı habere göre yıldız futbolcuyla Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe de ilgileniyor.

REAL MADRİD VE VALENCİA'DA OYNADI 
Daha önce İspanyol devi Real Madrid ve Valencia formaları giyen ve merkez orta saha ile 10 numara olarak oynayabilen İspanyol yıldız Alvaro Medran şu anda boşta bulunuyor.

İKİ DEV DE İSTİYOR 
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Süper Lig devleri Medran için harekete geçti. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş bu kez yıldız oyuncunun transferi için rakip oldular.

'TÜRKLER'LE DİYALOGLAR İLERLEDİ' 
Medran ile Türk kulüpleri arasından diyalogun oldukça ilerlediği belirtilirken İspanyol futbolcu için Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de talipler olduğu ifade edildi.

CHİCAGO'YA VEDA ETTİ 
Son olarak MLS ekiplerinden Chicago Fires'da forma giyen Medran geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir mesajla Amerikan ekibine veda etti ve serbest futbolcu konumuna geldi.

TRANSFER MESAJI 
Medran, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Chicago'ya veda ederken 'Bir sonraki bölüme hazırız' açıklaması yazarak transfer mesajı verdi.

32 MAÇTA 3 GOL - 6 ASİST 
MLS'te Chicago ile 32 maça çıkan Medran takımına 3 gol 6 asistlik bir katkı sağladı.

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla