18.06.2025 - 13:07
Rennes forması giyen Glen Kamara ile Beşiktaş ve Samsunspor ilgileniyor. 29 yaşındaki oyuncuya MLS kulüplerinden de ilgi var.
Yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş ve Samsunspor, orta sahaya takviye için harekete geçti. iki Süper Lig temsilcisi Rennes'in deneyimli orta saha oyuncusu Glen Kamara'yı listesine aldı.
Geçtiğimiz sezonu Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'ta kiralık olarak geçiren Finlandiyalı futbolcunun, yeniden Fransa'ya dönmesi bekleniyor. Ancak Rennes, Kamara'yı kadrosunda düşünmüyor ve oyuncuyla yolları ayırmayı planlıyor.
Beşiktaş ve Samsunspor'un, 29 yaşındaki orta saha için bilgi toplama sürecine başladığı belirtildi. Kamara'nın transferi konusunda MLS ekiplerinin de devrede olduğu kaydedilirken, oyuncunun tercihini hangi ligden yana kullanacağı merak konusu.
Sporx
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Kim bilir hangi geminin Kamarası olacak 🤣
PSG'nin elinden pepe almışlığımız var samsun da kim biz onlarla yarışalım, renkli medya aklınca bizi küçük göstermeye çalışıyor.
Psikolojik savaşlar başladı.. Samsun ile Beşiktaş aynı seviye gibi gösterilmek isteniyor. Trabzon, Başakşehir, Göztepe ile beraber.. GS ve FB ayrı kategory. Bu menü yıkacak bu yönetim.
Böyle Haberlere inanirsak günde 50 oyuncu gelip gider ...
Samsunla yarış mı? dalga mı geçiyorsunuz? bu dünyada artık her yerde, her konuda, her alanda manipulasyon yapılıyor, tüm manipulatörlere lanet olsun....
samsun kim ki bizimle yarışa giriyormuş...
Renkli medyamız bu haberleri bilerek böyle veriyor. Beşiktaş'ı küçük düşürmeye, içeriden karıştırmaya çalışıyorlar. Samsun kim Beşiktaş'la yarışacak? Amaç fb gs farklı seviyede takımlarmış izlenimi vermek. Yemiyoruz. Abarttığınız fb gsyle 5 maç yaptık, en kötü halimizle 4 kez yendik, gsye 5 attık. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük takımıdır! Başkan ve yönetim de hakkını versin, Beşiktaş'a yakışan takım kursunlar artık.
@Beagle Sana tamamen katılıyorum. Sosyal medyanın muazzam bir gücü var ve renkliler bundan sonuna kadar faydalanıyor. Günümüzde, baskı oyunu klavye ile başlıyor.
Sierra Leone uyruklu Finlandiyalı oyuncu kiralık gittiği suudi arabistan'dan Fransız ekibine geri döndü. Ruhum sıkıldı.
Bu amaralın amca çocuğu galıba yürü yün dalga geçmeyin taraftar la
Bırakin böyle çöpleri uğraşmayın alcaksanız adam gibi adam alın boş adam lan bu
Şu konuşulan isimlere, rekabet edilen takımlara bak. Beşiktaş bitmiştir. İzlemeye gerek yok.
BEŞİKTAŞ SAMSUNSPORLA TRANSFER YARIŞINA GİRMEZ SAMSUNUN ETİ NE BUDU NE TÜM KADROSUNU ÇEKER ALIR MAKSATLI HABERLERE İTİBAR ETMEYİN MENEJERLER GAZ VERMEYE ÇALIŞIIYOR
Samsun la aynı satirda ismimizi yazdiran adalı vizyonudur yazık
Samsun ile yarış ... Harika , görmediğimizi gösteren Allah
işte böyle haberlerle gelin, şuanki yonetimin vizyonu bu
Way beee nereden nereye. Desenize 3. Büyük Trabzonspor, 4. Samsun...... Düşmemeye oynarız artık.
Beşiktaş'ı küçük düşürme çalısmalarında bugün...
Samsun kim bizimle yarişacak alsınlar tff takımı