İşte Hayri Ülgen'in açıklamaları: 

"UILENBERG, TFF'DEN PARA ALAN BİR KİŞİ"

Öncelikle Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın açıklamalarını takdirle karşıladım. Kimse kimseyi kandırmasın, Uilenberg kimdir? TFF'den para alan bir kişi! Eğitimci falan da değil. MHK'yi çok iyi kullananan bir eski hakem. Belki eğitim veriyor gibi gözüküyor ama karşılığında bizden de çok büyük bir para almaktadır. Araştırsınlar görsünler. Ben şunu demek istiyorum; dışarıdan eğitimci olarak gelen eski bir hakem, milyonlarca taraftarı olan koskoca Beşiktaş'ın teknik direktörüne dil uzatıyorsa, ki haddi değil, buna önce MHK'nin cevap vermesi lazım. 

"BEŞİKTAŞ VE SERGEN YALÇIN'A HAKARET VAR!"

"Eğer eğitim verdiği MHK'nin hakemleri Sergen Yalçın'ın dediği gibi onun etkisi altında kalırsa onlara da yazıklar olsun! Demek ki Uilenberg hiçbir şey değilmiş. Bir hakem çıkar neyse düdüğünü özgürce üfler. Etki altında kalmış, şu olmuş, bu olmuş gibi şeylere girmek cahillikten başka bir şey değil. Burada Beşiktaş ve Sergen Yalçın'a hakaret vardır."

"YENİ MALATYA'YI HAFİFE ALMAMAK GEREK"

"Yeni Malatyaspor maçının herkes rahat kazanılacağını düşünüyor ama yanlış. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynadığı zaman hep kazanır. Ancak rehavet en büyük tehlike. Ama buna Sergen Yalçın'ın izin vermeyeceğini düşünüyorum. Zor bir maç olacak. Hafife almamak gerek."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ