Golleriyle geçen sezon kazanılan şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Vincent Aboubakar'ı elinde tutamayan siyah-beyazlılar, yerine Chelsea'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Ancak Belçikalı yıldız beklentileri karşılayamadı. Sezon başında Al-Nassr ile anlaşan Aboubakar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta ilk 14 haftada 8 kez ağları sarsıp 1 de asist yaptı.

Kamerunlu yıldız, Cyle Larin ile de iyi bir ikili olup, ekürisinin performansını yükseltti. Larin de bu dönemde 5 gol ve 1 asistle oynadı.

BATSHUAYI'DEN 4 GOL

Aboubakar'ın gidişi sonrası Michy Batshuayi büyük umutlarla transfer edildi ancak Belçikalı 14 maçta sadece 4 kez fileleri havalandırabildi. 1 de asisti olan 28 yaşındaki futbolcu, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE

Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 19 müsabaka oynayan Kartal, 24 golde kaldı. Geçen sezon aynı dönemde ise 13 lig maçına çıkan siyah-beyazlı ekip, 26 gol atmıştı.

Bulduğu 4 golün birisi penaltıdan, diğeri de kendisine çarpan top sonucu...

CYLE LARIN

Bu sezon 5 gol ve 1 asisti var. Ancak son maçlarda özellikle de Devler Ligi'ndeki Ajax mücadelesinde kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle eleştirilmişti.

Kaynak: Sabah