Akkoyun şunları söyledi :

DENİZLİ'NİN A TAKIMDA İDMANLARA ÇIKARDIĞI BİR OYUNCUYDU 

Rıdvan'ın alternatifi olarak, Kazım Can bana sanki Beşiktaş'ta Rıdvan çıktığı zaman, yerine konabilecek doğru bir profil gibi duruyor.  Ön taraftan başlayıp geriye gelen bir oyuncu. Santrfor başladı. Sol kenar, sağ kenar oynadı. Altay'da Mustafa Denizli'nin direkt A takımda idmanlara çıkardığı bir oyuncuydu.

"KAZIMCAN SOL BEK OYNAR" DEDİ

Ama süreç şöyle ilerledi. İlk başta takımın sol beki olarak Naderi vardı. Sakatlandı... Mustafa Denizli önce Björkander'i koydu, olmadı. Asıl bölgesi olduğu için Özgür'ü koydu ama olmadı. Cebrail'i sağdan sola çekti; olmadı... Artık hiçbiri olmayınca, baktı ki sol taraf işlemiyor; "Kazımcan burada oynar" dedi. Sonrasında Kazımcan bir sol bek oldu. Milli takıma forvet olarak çağrılan çocuk şimdi sol bek olarak çağrılıyor. 

GELİŞİME AÇ, NE VERİLİRSE HEMEN KAPIYOR 

Önce Mustafa Denizli kullandı sonra yanlış hatırlamıyorsam Nobre kullandı. Serkan Hoca kullandı. Hatta önce önde kullandı, sonra o da sol beke çekti. Daha sonra Sinan (Kaloğlu) Hoca hem sol bek kullandı; hem de son 2-3 maç üçlüye döndü ve 3-5-2'nin solunda kullandı.

Ben Serkan Hoca'nın yardımcısına, Suat Hoca'ya da sordum. Suat Hoca şöyle anlattı: Bir kere çok aç bir oyuncu... Ne verirsen alıyor. Hani sünger gibi derler ya... Sürekli bilgi alıyor, seni dinliyor, öğrenmeye çalışıyor. Tekrara çok açık..

Yani belli ki futbolcu olmak istiyor. 'Ben tamamım, bana yeter' demiyor. Kovalıyor. Beşiktaş yapısına da uygun. Dengeli bir oyuncu çünkü. Hem ofansif hem defansif olarak kullanılabilir.

Daha iyisi bulunabilir mi bulunabilir ama Kazımcan da bana doğru profil gibi okunuyor şu anda.