Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu Beşiktaş'ın yeni sezon için hamlelerini, transferleri ve Abdullah Hoca'yla yaşanacak değişimi Vole Youtube kanalında yorumladı.


İşte Uğur Karakullukçu'nun değerlendirmeleri:


*Beşiktaş çok iyi bir fırsat yakaladı ve değerlendirdi. Douglas enteresan bir oyuncu. Savunma tarafı çok güçlü değil ama inanılmaz bir hücumcu.


*Gökhan Gönül fit olduğu sürece kolay vermez formayı. Oraya dinamik bir oyuncu gerekiyordu. Hücum anlamında Gökhan Gönül'ü aratmayacak ancak savunması Gökhan seviyesinde olmayan bir oyuncu. Herkes Gökhan'ın hücum tarafını konuşur ama Gökhan Gönül çok iyi savunmacıdır.


*Ben Beşiktaş'ın hamlelerini beğeniyorum. Bir tek kilit bir rol üstlenecek Vitor Hugo'yu kaybetmek kötü oldu. Ligin en iyi ikilisi olabilirlerdi Vida'yla birlikte.


*Beşiktaş bu sezon yarışmacı bir takım olacaksa Abdullah Hoca'nın ekstra yapacağı işler sayesinde olacak. Biraz daha 'teknik adam takımı' olacak. Abdullah Hoca ortaya kendi ekstralarını koyacak. Beşiktaş'ta uzun süredir gereksiz bir sürtüşme vardı. Şenol Hoca bir şey istiyor, yönetim başka bir şey yapıyor. 'Araları kötü mü' haberlerinin çıkmasından öte bariz bir gerginlik vardı ortada. Şenol Hoca'nın basın toplantısına girdiğim zaman gözümle görüyordum yani. Şenol Hoca Beşiktaş'a çok şey katan bir hoca profiliydi ama yönetimden o seviyede karşılık bulamıyordu. Abdullah Hoca'yla iletişim daha iyi. Fikret Orman'da şöyle bir hava da var, zaten para yok hocaya teslim edelim. Bir şey olursa ondan hesap sorarız gibi bir havası var başkanın. Transferlerde yine etkinler tabi ama ilişki daha sağlıklı görünüyor dışarıdan. Sezon başladığında daha bir teknik adam takımı göreceğiz.

Haber kaynağı: duhuliye.com