Ara transfer döneminde birçok oyuncuyla vedalaşmaya hazırlanan Beşiktaş'ın yolları ayıracağı isimler ortaya çıktı.
Beşiktaş’ın hedeflenen transferleri gerçekleştirmesi için öncelikle gözden çıkarılan oyuncularla vedalaşması gerekiyor.
Rafa Silva, Felix Uduokhai, David Jurasek ve Jonas Svensson, teknik heyetin kadro planlamasında yer almıyor. Bu oyuncuların yeni yılın ilk günlerinde birer birer ayrılacakları ifade edildi.
Mainz’dan resmi teklif alan Uduokhai satış opsiyonuyla birlikte kiralık gönderilecek. Kiralık olan Jurasek’in Benfica’ya geri dönmesi bekleniyor. Svensson’un sözleşmesi de büyük olasılıkla karşılıklı anlaşmayla feshedilecek.
RAFA SILVA'NIN DURUMU BELİRSİZ
Kartal’da Rafa Silva’nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrılmaya kararlı olan Portekizli futbolcu büyük ihtimalle Antalya kampına götürülmeyecek. Makul bir bonservis bedeli getirmesi halinde Rafa Silva’nın ayrılmasına izin verilecek. Siyah-beyazlılar böylece deneyimli oyuncuya sezonun ikinci yarısında yapılacak 3 milyon euroluk ödemeden de kurtulmuş olacak.
Milliyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (4)
Sen 3 milyondan bas ediyon haberiniz yoksa önce araştırın sonra yazın 3 değil beş milyon euro yaz bıktık artık bu masa başındaki dedikoduculardan makul dediğin 15 milyon euro yazıcı bunu bil
Sen 3 milyondan bas ediyon haberiniz yoksa önce araştırın sonra yazın 3 değil beş milyon euro yaz bıktık artık bu masa başındaki dedikoduculardan makul dediğin 15 milyon euro yazıcı bunu bil
Kimse buna bonservis ödemez