Dün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Azubuike için verilen resmi teklifin basına sızması yöneticiler arasında gerginliğe sebep oldu.


Konuyla ilgili fikirlerini aldığımız Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, “Çok kötü bir durum, resmi tekliflerin dışarıya sızması kabul edilir bir şey değil, bazen bir futbolcunun transferi için ezeli rakiplerimizle rekabete giriyoruz, bu evraklar basına sızıyorsa onlarında tekliflerimizi öğrenmesi çok kolay. Başakşehir de bu oyuncuyla ilgileniyor ve onlar şu an bizim teklifimizi herkes gibi öğrendi. Bu belgenin içimizden çıktığına inanmıyoruz, sportif direktörümüz Ali Naibi’yi uyardık, bundan sonra çalışılan menajerlere daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Bu evrağında menajerlerden çıktığını düşünüyoruz“ açıklamasında bulundular.


Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı, sportif direktör Ali Naibi’ye güveninin tam olduğunu, belgenin menajerler tarafından piyasayı kızıştırmak için basına sızdırıldığını ve bu durumun yönetici arkadaşlarına bildirdiği öğrenildi.

duhuliye.com / ÖZEL HABER