İŞTE CANSUN'UN AÇIKLAMALARI: 

Beşiktaş için ilk yarı hayal kırıklığı oldu. Çünkü geçen sezon gerçekten fantastik bir sezon geçirildi. Hem lig şampiyonluğu hem kupa zaferi. Bunun yanında muhteşem oynayan bir Beşiktaş. Taraflı tarafsız herkese keyif veren bir Beşiktaş vardı. Sezona da hakkını yememek lazım çok iyi transferlerle başladılar. Ama Şampiyonlar Ligi'nde gelen kötü sonuçlar, üst üste fazla sayıda sakatlığın verilmesi. Bir türlü takımın o ritme ulaşamaması Beşiktaş'ta değişime neden oldu. Sergen Hoca ayrıldı. Önder Hoca geldi. 

"NET BİR KARAR VERİLMİŞ DEĞİL"

Önder Hoca gösterdiği performans sonrası gidecek mi kalacak mı belli değil. Bu kararsızlıkta bence etkiliyordur diye düşünüyorum. Önder Hoca U-19 hocasıyken birden A takım hocası oldu, taraftarın da çok sevdiği ir isim haline geldi. Hem Beşiktaşlılık duruşuyla hem de göstediği performansla Beşiktşa taraftarının kalmasını istediği bir isim haline geldi. Fakat, sanırım hala net bir karar verilmiş değil. 

Önder Hoca'nın maç maç değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. Bu bir sistem işidir. Portekizli hocayla bir proje deniyeceğiz falan dendi filan dendi olmadı. Artık bir karar verilmesi lazım.

"AVRUPA KUPALARINA KATILAMAZSA..."

Beşiktaş sezon başında şampiyonluk yolunda bir kadro kurdu. Bunu düşünerek yüksek maliyetli bir kadro kuruldu. Bunun artısı eksisi düşünülecektir. Avrupa Kupalarına katılamazsa hem gelirlerinde düşme olacaktır hem de önümüzdeki sezonlar için bir zorlanma olacaktır. O nedenle bir an önce yola kiminle devam edileceğine karar verilmesi gerekiyor. 

Beşiktaş, maçı geç oynadı antrenmalarına devam etti. Kupa maçından önce 3 gün izin. Bunu yönetim mi verdi hoca mı verdi? Bu gerçekten çok tartışılabilir bir durum olmadığını düşünüyorum. Önemi ne kadar az da olsa ortada bir kupa var. Maça hazır olmadan çıkılacak. Bir an önce hoca kararının verilmesini düşünüyorum ben. 

"ROSIER VE BATSHUAYI'NIN ALTERNATİFİ YOK"

Baktığınızda performansından memnun olunmayan oyuncular var. Önceden kamp dönemleri oluyordu artık o da yok. Performansını artırmak için futbolculara bir yükleme yapılması gerekiyor ama Beşiktaş'ta bu da yapılamayacak. Bir şeylerin gerçekten değişmesi gerekiyor. Başkan bir açıklaması var. Başkan şampiyonluğa inanıyorken takımın da inanması lazım. Takımın inanması için takımın başındaki ismin belli olması lazım. Eksik bölgeler de var Batshuayi ve Rosier'in hala alternatifleri yok. 

Duhuliye.com