Fatih Doğan, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Beşiktaş'ta teknik adam arayışı sürerken gündeme daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilicin ismi de geldi.
Fatih Doğan ve Senad Ok katıldıkları programda görüşlerini paylaştı.
İşte Fatih Doğan'ın görüşleri:
O ZAMAN BILIC KESİN GELİR BEŞİKTAŞ'A
Senad Ok: ‘’Slaven Bilic gündemde mi?''
Fatih Doğan: Gündemde. Bilic’in 3 yıldır çalışmadığı konuşuluyor, bu bir handikap mıdır? Bence değil. Hoca’nın o 3 yılı nasıl geçirdiği önemli.
Senad Ok: ‘’Bilic’in ne yaptığını söyleyeyim. Bir YouTube kanalı var, orada eski Yugoslav sporcular başta olmak üzere en son Novak Djokovic ile çok güzel röportaj yaptı.''
Fatih Doğan: ‘’O zaman Bilic kesin gelir Beşiktaş’a. Beşiktaş zaten YouTube kanalında meşhur olanları kadrosuna dahil ediyor.''
duhuliye.com
YORUMLAR (34)
Bu fatih doğan mıdır nedir gerçekten haddini aştı bunun biri kulağına üflemeli
Dogru soylemis, neden kiziyorsunuz? Soyledik TV yorumcusu adam getirmeyin diye dinletemedik.
Bu adama bu salak yorumu yapsın diye para veriyorlar bi de...
Ahlaksızlığın alemi yok ama ahlaksızlık sizin ekmek tekneniz olduğu için kendiniz gibi haramzade zannediyorsunuz herkesi. Sergen’i herkes youtube da tanıdı dimi. Daha önce Beşiktaş’ın topçusu ve hocası değildi ve bize şampiyonluklar yaşatmadı dimi! Önder Özen’e laf söyleyebilmek için her hileyi yalanı hiç utanmadan kullanabiliyorsunuz. Ulan kendinizi düşünmüyorsunuz bari çoluğunuzdan çocuğunuzdan korkun be. İftiralarınız döner dolaşır onlara bela olur bundan da mı korkmuyorsunuz Allahsız kitapsızlar!
Evet Fatih, en son youtuber Sergen Yalçın gelmişti. Hangi YouTube ünlüsü Beşiktaş'a geldi ya? Biri bu Fatih Doğan sözde gazeteci ve Beşiktaşlıyı sustursun.
aynen öyle, sergen yalcin, serkan recber simdi önder özen. ancak tv de sosyal medyada bos bos konusan tipler görev aliyor bizde. söz cok icraat 0
Ne kadar boş ve cahilce yorumlar. Buram buram kalitesizlik.
3 yıldır çalışmayan hoca nasıl handikap olmaz garip. Bilic bizden sonra tüm takımlarında 1.20-1.40 puan ortalaması ile oynadı. Hiçbir yerde tutunamadı. Bize başarı kazanmış. Başarıya alışkın. Winner hoca lazım. Bazı hocalar ne kadar başarılı görünse de kaderinde şampiyonluk yoktur.
İlhan Paluttan başka kimse gelmez bu takıma
Bilic de studyo gülü oldu, çok güzel anlaşırlar
Devlet kanalında senin gibi liyakatsızlar vatandaşın ödediği vergiyle karnını doyurduğu için o insanlarda youtube gibi platformlarda ekmeğini kazanıyor
Samet Aybaba ya da Riza gelmeli. Belki bu sefer tutar. Hoca kitligi var bi de scout olmadigindan nerde ne var blmioz.
Simdi isin yoksa düsün düsün bok dur iṣin. Onun bunun pesinden kostururuz artik, gelin bizde antrenörlük yapin diye. Dört senede 10 Antrenör gönder sonra bekleki birileri koṣa koṣa gelsin. Gelsede iyisini beklemeyin zaten, kariyerini kimse zedelemek istemez! Sabir iyi birseydir. Iyi günün taraftari olmayin! Yurtfisinda adamin takimlari kümeye oynasa bile stadi Full cekiyorlar, bizimkiler nerde o marifet.
Sen Biliçin sözünün ispatısın; Türkiye'de bilgili olanların yetkisi yok, yetkisi olanların bilgisi yok. Yönetimlere yalakalık yapıp muhabirlikten yorumculuğa terfi eden bir adamsın..
bu tiplerin lakırdıları neden burada yayınlanır
rayo vallecanonun hocasının kontratı 30 haziranda bitiyor.. genç , vizyoner ve başarılı.. kaçırmayın!!!
Doğru söylemişler sergeni hoca sanıp takım başına getirdi muçi bende yom deyip junior dene adamı aldı fark ortada adam futboldan bi haber 1 senemizi yedi adalıyla beraber adalının son şansı adam gibi hoca buldu bukdu yoksa eylüle kalmaz bu iş yol görünür
@Haber1903 muçi 15 gol 9 asis yaptı daha ne hapacak konta atakmış tese de öok kontra atak oynadı ya laf olsun diye konuşuyorsunuz ya sengeni de senin gibiler destekliyor zaten adam her gelişinde kaliteli oyuncular kaçtı hiçmi farkında değilsiniz
Guzel sacmalama yapmislar Onder Ozen ve Slaven Bilic Youtubelar dutlukken Besiktas ta idiler, biz bu isimleri Youtube dan tanimadik ki. Tamam bu isimleri elestirirsin ama Youtube tan adam aliyorlar demek en hafif tabiri ile sacmalama olmus. Elestirecegin adamla bir otur konus nasil bir plani var once bunu ogren sonra tartis.
Bu kulübü kapatin bu sacma haberleri dinlemekten biktik. Önder Özen de Sergen Yalcin da iki laf ediyorlar diye Besiktas besiktasin gelecegini sekillendirsin diye emanet ediyorlar . Hangi tecrube ile? Bir garson olarak ise basvursan sorarlar ne tecruben var diye ki Besiktasa adam aliyorsun. Ne Sergen ne Önder Özen üst düzey calisilacak adamlar degil. Ama ülke böyle isinde kendini gelistireni yuhalayip kovdurur mesela Gökhan Inler ama önder iyi adam ne konusacagini biliyor haber spikeri alinmiyor kulübe bunlar iyi birer yörumcu tvlerde ama saha ici bilimsel disiplin istiyor
Cahil insan dolu ülkede kimse alınmasın ama gerçek kimin çenesi işliyorsa onu seçiyorlar tahsili bilgisi olmasın umrunda değil cahillik böyle işte
Kusura bakma fatih. Senin gibi devlet kanalında atıp tutmuyor millet. Ntv spor var kapandı, A spor var gs ile fb li kaynıyor, başka spor kanalı mı var iyi izlenen. Adamlarda youtube da yayın yapıyor izleniyorda.
Fatih doğan gibiler olduğu sürece zaten başarılı olmamız imkansız
Yılmaz vural gelsin tokatlasın kötü oynayanları
Lan artık yeter bee yeteerrrr bi susun çeneniz tutulsun emi.
Fatihdoğan neden en başından beri önder özene sallıyor?burda sergeni kastetmedi bence en başından beri önder özene sallıyor bir garezi var anlamadım
Ben serdar adalı nın önceden denenmiş bir hocayla çalışmak isteyeceğini sanmıyorum. Sergen le de aslında çalışmak istemiyordu ama o zamanki şartlardan dolayı mecbur kaldı. Şenol u bile lig biter bitmez devre dışı bıraktı zaten. Hoca çok yüksek ihtimal yabancı olacak.
Arkadaş gerçekten utanıyorum artık ya gerçekten utanıyorum olmaz bu kadar şampiyonlar Ligi’nde grupları yenilgisiz  kapatan takım ne hallere düştü abi ya madem bir takım menajeri getirecektiniz Gökhan inleri niye getirmediniz 
Bilic bu saatten sonra Bjk fayda getirmez. Onun derdi Bjk da özellikle Avrupa maçlarında kendini gösterip premier lige gitmekti. Onu da başardı zaten. Ligde şampiyon olmak gibi bir derdi olsa bir tane derbi falan kazanırdı.
Yahu ne Bilici derbi bile kazanamamıştı. Bizi bianda yüzüstü bırakıp gitmedimi bırakın şunu gündeme getirmeyi
Sonuna kadar haklı, Önder Özen’in kariyerinde ne başarısı var yorumculuk dışında? Ya Sergen? At yarışı reklamlarında oynarken Beşiktaş’a hoca oldu!