Beşiktaş, Süper Lig’in 29. haftasında 6 Mart Cumartesi günü oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı. Siyah beyazlı kulübün bu karşılaşma için açıkladığı kamp kadrosunda iki detay dikkat çekti.

İspanyol Montero göreve hazır

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Francisco Montero kadroda kendine yer buldu. Beşiktaş’ın stoperi Sergen Yalçın’ın şans vermesi halinde Gaziantep’e karşı forma giyebilecek.

Cenk Tosun Başakşehir maçına

Siyah beyazlı taraftarların dönüşünü en çok bekledikleri isim olan Cenk Tosun ise bu karşılaşmanın kadrosunda da yer almadı. Golcü futbolcu, ligin 30. haftasında oynanacak Başakşehir mücadelesine yetiştirilmeye çalışılacak. 

Öte yandan Yeni Malatya maçının kadrosundan rahatsızlığı nedeniyle son anda çıkarılan kaleci Ersin Destanoğlu da kampa alınan isimler arasında yer aldı.

Beşiktaş’ta Montero son olarak 11 Şubat’ta Konyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giymişti. Cenk Tosun ise 15 Şubat’taki Gençlerbiriği maçında sakatlanarak, siyah beyazlıların ligde oynadığı Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarını kaçırdı.

Kaynak: Ajansspor