Beşiktaş’ın Erzurumspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Neo Spor’da konuşan Ali Ece, müsabakanın hakem yönetimine sert tepki gösterdi.
Karşılaşmanın ilk yarısının sonunda yapılan penaltı incelemesinin ardından oyunun kornerle devam etmesi gerektiğini belirten Ece, hakemin devreyi bitirme kararını eleştirdi.
“Bırak da korneri atalım”
Penaltı incelemesi sonrasında hakemin verdiği karara tepki gösteren Ali Ece, şu ifadeleri kullandı:
“Penaltı incelemesi yapıyorsun, tamam vermedin penaltıyı ama bırak da korneri atalım. Niye devreyi bitiriyorsun?”
Ece, VAR incelemesiyle geçen sürenin ardından Beşiktaş’ın korner hakkını kullanamadan soyunma odasına gönderilmesinin doğru olmadığını savundu.
“Kart göstermek için provoke ediyor”
Orkun Kökçü ve Salih Özcan’ın sarı kart gördüğü pozisyonlara da değinen Ali Ece, hakemin oyuncularla kurduğu iletişimi eleştirdi:
“Orkun’un ve Salih’in sarı kart gördüğü pozisyon var. Ancak adam bildiğin kart göstermek için provoke ediyor.”
Hakemin tavırlarının futbolcuların gerilimini artırdığını belirten Ece, maç yönetiminde daha sakin ve deneyimli bir yaklaşım sergilenmesi gerektiğini ifade etti.
“Çaylak, apranti”
Karşılaşmanın hakemini tecrübesiz bulduğunu söyleyen Ali Ece, değerlendirmesini sert ifadelerle sürdürdü:
“Çaylak, apranti. Niyetleri kötü görüyorum.”
Ece, Beşiktaş gibi şampiyonluk mücadelesi veren takımların maçlarında deneyimsiz hakemlerin görevlendirilmemesi gerektiğini savundu.
“Beşiktaş’a çaylak hakem vermeyin”
Hakem atamalarına ilişkin çağrıda bulunan Ali Ece, sözlerini şu ifadeyle tamamladı:
“Beşiktaş’a çaylak hakem vermeyin!”
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (9)
Çaylak hakem yok art niyetli düzen adamları var kasıtlı yapılan hatalar var
çaylak maylak bu sezon hakemlere fırsat vermeyelim onlarıda beraber yenelim
Ortada bir acemilik, hakem şanssızlığı vs yok. Açık, net ve planlı bir düşmanlık var. Tesadüf, talihsizlik vb sözcükler Arapçadır ve akıl sahibi Türkleri bağlamaz!
Önünü şimdiden keserek ligi dengelemeye çalışıyor federasyon ve mhk ama boşuna uğraşmasınlar diğer takımlar ikincilik mücadelesine odaklansınlar. Böyle daha keyifli maçlar izlenir. Vedat Okyar’ın dediği gibi hakemide yeneceğiz her maç.
@Beşiktaş’ımızın öyle bir dünya yok kardeşim. Her maç bu takım fazladan 3 gol, verilmeyen penaltılar yerine de gol atamaz. Atmak zorunda da değil. Şimdi bize karşı oynayacak her oyuncu biliyor ki kendini yere attığı anda goller iptal olacak, bizim oyunculara kartlar yağacak. Hakemler rakibe götünden frikik uyudurup, barajı da gidip hanasının hamına kurduracak. Biz de tutup nostalji yapacağız. Yok öyle haksız rekabet. Hepsi adam olacak, kurullara kene gibi yapışan sümüklüler defolup gidecek. Bu takım 10-0 kazanmayı hakediyorsa o maç 6-0 bitti diye sevinmeyeceğiz.
Ne çaylağı ne acemisi siz bizi enayi mi sandınız dünyanın neresinde var korneri kullandırmamak satılık koşar hakem bitik erzurumu oyunda tutmak için nerdeyse forvete geçip gol atacaktı kime çalıştıklarını kime hizmet ettiklerini bilmiyorsanız anlamadıysanız boşa yaşamışsınız demektir geçin bunları
Ne çaylağı ne acemisi siz bizi enayi mi sandınız dünyanın neresinde var korneri kullandırmamak satılık koşar hakem bitik erzurumu oyunda tutmak için nerdeyse forvete geçip gol atacaktı kime çalıştıklarını kime hizmet ettiklerini bilmiyorsanız anlamadıysanız boşa yaşamışsınız demektir geçin bunları
Gereksiz kartlar gördük bu çaylak yüzünden önümüzde derbiler var bilerek bunu verdiler aman dikkat
Çaylağı da aynı bk tecrübelisi de aynı bk, aynı yolun hizmetçileri.