Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Benjamin Pavard için İtalya'dan dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş'a Benjamin Pavard transferinde iyi haber geldi. 30 yaşındaki savunma oyuncusu Pavard, geçen sezon kiralandığı Marsilya'dan Inter'e geri döndü.
KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
İtalyan basınında yer alan habere göre, Inter Teknik Direktörü Cristian Chivu, takıma geri dönen deneyimli oyuncuyu yeni sezonda kadroda düşünmüyor.
TEKLİFLERİ DİNLİYOR
Beşiktaş dışında başka talipleri de olan Pavard, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.
Sağ bek ve stoperde forma giyebilen Fransız oyuncu Pavard, çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor.
Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Benjamin Pavard'ın, Inter ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Kaynak Sporx
YORUMLAR (5)
Djalo, Emirhan ve Yasin’den kat kat iyi olduğu kesin ki bence Agbadou’dan da iyi stoper. Agbadou’ya nasıl 18 verdik aklım almıyor. Pavard Genelde üçlü savunmada sağ stoper, dörtlü savunmada sağ bek olarak onuyor. Ayrıca sol stopere şartlanmaya gerek yok, Agbadou geldiği takımda stoperin solunda oynuyordu.
artık gerçekten sıktınız, hergün alışkanlıktan dolayı transfer haberi var mı diye bakıyorum, ama çıkan haberlerin hepsinin yalan haber olduğunu görüyorum, futboldan soğuttular bizi, 100 e yakın isim çıktı ortaya, kimbilir kimi alacaklar, Beşiktaş a sevdalanmışız artık, iyi haber bekliyoruz, ama öyle bir moda girdik ki, hoca olarak kim gelirse gelsin nasıl olsa ilk yarı kovulur, kimi alsak ta oynamaz başa bela olur diye düşünüyoruz,
Pavard Besiktasin atadığı stoperdir …. Chevalier kaleye Pavard stopere hersey süper olur …. Yanınada Gimaldo var ya bitti
SERDAR ADALI BEŞIKTAŞ'I BİTİRMEYE GELMİŞ BİRİDİR 1,5 SEZONDA TEK GALİBİYETİ BİLE YOK
Çok iyi oyuncu ise Inter de neden oynamıyor ?