İşte Güven Yalçın’ın açıklamaları…

Favori dizim La Casa De Papel

İçinde olduğumuz bu dönemde ben de herkes gibi evdeyim. Herkese de evlerinde kalmalarını öneriyorum.  Bu zorluklar bazı şansları da bereberinde getiriyor. Ailenizle uzun zaman geçirebiliyorsunuz. Ben de annem ve ablam benimle İstanbul’da kaldığı için şanslı olduğumu düşünüyorum. Onlarla geçen zamanımın dışında Play Station oynuyorum ya da dizi izliyorum.. Favori dizim La Casa De Papel.

Beşiktaş’tan teklif gelince hiç düşünmedim..

Almanya’da Leverkursen’in altyapısında oynuyordum. A Takımla antrenmalara çıkmaya da başlamıştım. Ama sözleşme zamanı gelince Alman kulübünün bana hakettiğim değeri vermediğini düşündüm. Menajerimle konuştum ve bana Beşiktaş’ın ilgisinden bahsetti. Hiç düşünmeden imzayı atmak istedim. Sonrasında Şenol Hoca ile konuştum ve Beşiktaş serüvenime başladım.

Beşiktaş’a kaptan olmak istiyorum..

Beşiktaş’a geldikten sonra ilk maçlarda yedek kulübesindeydim ama bu bile bana büyük bir heyecan yaşattı. 4-1 önde olduğumuz ve rakibimizin 2 kişi eksik olduğu bir karşılaşmada Şenol Hoca bana ilk kez şans verdi ve beni sahaya sürdü. Elimden geleni yaptım ve sonrasında daha da çok şans bulmaya başladım. Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmek, 10 numarayı giymek ve kaptanlık yapmak en büyük hayalim. Gol sevinçlerimin özel hikayeleri yok ama farklı şeyler yapmayı severim. Maçlardan önce düşünüyorum. Taraftarlarla bu duyguyu yaşamak çok güzel.

Sergen Hoca’nın gollerini Youtube’dan izlerdim..

Sergen Hoca ile benzer mevkide oynuyorum. Eski gollerini hep izlerdim. Antrenmanları da kendi tarzında yaptırıyor. Daha çok topla dar alanda oynayarak ve yoğun şekilde çalışıyoruz. Antrenmanlarda kendimi göstermek için herşeyi yapıyorum. Almanya’da Türkiye liglerini de hep izlerdik. Yakın geçmişte en beğendiğim futbolcu Alex de Souza.

Stadı çok özledim..

Stadı, atmosferi ve taraftarları çok özledim. Futbol çok özledim. Evde antrenman yapmak çok zor oluyor. Hocalarımız tarafından bize verilen programlar var ama sadece koşu bandı ile çalışmak zorunda kalıyoruz. Mümkün olduğu kadar formda kalmaya gayret ediyorum.

duhuliye.com