Futbol

Beşiktaş’a övgü: “Şiir gibi futbol oynadı”

NOW Spor’da değerlendirmelerde bulunan Ersin Düzen, Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Eyüpspor'u 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası Now Spor'da konuşan  Ersin Düzen, siyah-beyazlıların rakiplerinin puan kaybettiği haftada hata yapmadığını belirterek, “Şampiyonluk yarışında olması beklenen 4 takım içerisinde mutlu olan Beşiktaş taraftarı” ifadelerini kullandı.

Leandro Trossard’ın ilk kez forma giymesine de değinen Düzen, özellikle karşılaşmanın ilk 45 dakikasına dikkat çekti.

“Özellikle 45 dakika, son dönemlerde izlediğim en etkileyici, en iyi, en mükemmel kelimelerle tarifi gerçekten zor olan bir Beşiktaş izledim. Beşiktaş adeta şiir gibi bir futbol oynadı” dedi.

duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }