Serie A ekibi, kiralık oynayan genç golcünün bonservisini almak için resmi temaslara başladı.
Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Semih Kılıçsoy, İtalya macerasında kalıcı olmaya hazırlanıyor.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Cagliari yönetimi, sezon başında Beşiktaş’tan 1 milyon Euro kiralama bedeliyle kadrosuna kattığı 20 yaşındaki forvet oyuncusunun 12 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmak için resmi temaslara başladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda, genç yıldızın potansiyelinin bu rakamın çok üzerinde olduğu vurgulanıyor.
"ONU ALMAMAK DELİLİK OLUR"
Cagliari Sportif Direktörü Guido Angelozzi, geçtiğimiz günlerde Sky Sport'a yaptığı açıklamada Semih Kılıçsoy'a övgüler yağdırarak niyetlerini açıkça dile getirmişti. Angelozzi, "Semih, Gerd Müller'i andıran bir oyun tarzına sahip. Oynamaya başladığından beri attığı goller gerçekten etkileyiciydi. Onu 12 milyon Euro'ya kadromuza katmamak çılgınlık olur. Eğer bu şekilde devam ederse gelecekteki değeri 40 milyon Euro'ya ulaşabilir" ifadelerini kullandı.
Bu açıklamalar, İtalyan ekibinin Semih’i sadece bir oyuncu olarak değil, ciddi bir yatırım aracı olarak da gördüğünü ortaya koydu.
BEŞİKTAŞ 12 MİLYON EURONUN YANI SIRA SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALCAK
Yapılan anlaşma gereği Cagliari, satın alma opsiyonunu devreye soktuğunda Beşiktaş’ın kasasına 12 milyon Euro nakit giriş yapacak. Sözleşmedeki performansa dayalı maddelerin gerçekleşmesi durumunda siyah-beyazlılar 2 milyon Euro daha bonus alacak. Ayrıca Beşiktaş, genç golcünün Cagliari’den bir başka kulübe transferi halinde elde edilecek kardan yüzde 20 pay alma hakkını da elinde bulunduruyor. Milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın da yakından takip ettiği Semih’in, sezon sonunda resmi imzayı atarak Serie A kariyerine kalıcı olarak devam etmesi bekleniyor.
Oda Tv
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (16)
Semih, Muci, Musrati ve Onana dan 25 milyon gelir elde edebilirsek, yarısı bankalara, geri kalan 12,5 ile çok iyi 3 topçu alması lazım Serkan Recber in.. kesin sol stoper, sol bek, ve kesin sol kanat forvet.. sonra 6 numara ve kaleci de alınırsa şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Ayakları iyi ama zeki topçu değil, emeğine sağlık ama daha iyisi lazım bu takıma.
Yeni yapılanma olacaksa takımın iskeleti kesinlikle yerlilerden oluşmalı, yerli kalitemiz iyi değil ''çok iyi'' olmalı. Yani Semih kesinlikle satılmamalı.
İmza atılana kadar hepsi menajer haberi benim gözümde. alacaklarına asla ama asla inanmıyorum. 3milyon falan teklif ederler orası ayrı tabi.
Güven Yalçın da güzel goller atmış ve İtalya'ya girmişti. Hala oynuyor.
Montella denen hıyar şimdi mi takip eder oldu Semih'i. Çocuğa mobbing yapıp, psikolojisini bozup, futbol hayatını bitiriyordu. Defolsun shokella.
Hemen alırlarsa alsınlar sene sonuna kalırsa Demir Ege gibi olur seneye kalır...
Yıllarca kendini geliştiremedi, topu alıp 3-4 kişinin arasına dalan biri, başını önüne koyup kafasına göre oynuyor, takım oyuncusu değil. Cagliari bonservisinde indirim yapılmazsa o paraya almaz bence.
Şampiyonluğa oynamak farklı kümede kalmaya oynamak farklı bütün maçlarını izledim muleka yı koy cagliari ye bundan başarılı olur
Bizde oynamadı. Yeterince fırsat da buldu ancak o kafasını deve kuşu gibi yere gömdüğü sürece fırsat bulamaz…
Son maçlarda hep en yüksek reyting alan oyuncu, demek Cagliari 'nin oyun formatına uyuyor ve başarı gösteriyor. Bizden alıp 30'a satabilirlerse bir de pay eklenir iyi gelir elde etmiş oluruz.
12 milyon euro buradan, 8 de muçiden, toplam 20 milyon euro bu iki oyuncudan gelir dersek, yaz transfer dönemi bu paraya çok iyi bir kaleci ve sol bek alınabilir.
iyi oyuncu ama adamlara iyi çakmışız tebrikler başkan :)
12 meuro iyi rakam. Yaz transfer dönemi için kolaylık sağlar...
Ben bir çok maçını takip ettim İtalya’ da ama pek ışık göremedim. Bence bundan Caiagri nin de aşırı defansif ve kontra atak futbolu etkili olmuş olabilir
Beşiktaş'ta kalsa şimdi sönüp bitmişti. Mustafa da bir an önce kapağı Avrupa'ya atsa. İki senede aranan futbolcu olur. Ne yazık ki biz gençleri kıskanan bir toplum haline geldik . İçimizden birinin yükselmesini istemiyoruz. Ne oldu bize böyle. Birlik içinde olan bir Türk ulusu dünyayı kiskandirir. Birbirimize çelme atmaktan vazgeçelim yeter.