02.07.2025 - 08:34
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, David Jurasek ve Tammy Abraham transferlerinde mutlu sona ulaştı. Buna rağmen ayağını gazdan çekmeyi düşünmeye siyah-beyazlı yönetime sürpriz bir isim önerildi.
Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları sürerken sürpriz bir öneri de gündeme geldi.
'Wesley'i ister misiniz?'
Geçtiğimiz sezon Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Wesley Moraes, Beşiktaş’a menacerler aracılığıyla önerildi. Sezonu 21 golle tamamlayan 27 yaşındaki Brezilyalı forvet, 1. Lig’in en skorer isimlerinden biri olarak öne çıktı. Moraes’in bonservisi elinde bulunuyor.
Beşiktaş Yönetimi, maliyet değerlendirmesi yaparak teknik heyetle birlikte karar verecek. Yedek golcü pozisyonu için aranan profille büyük ölçüde örtüşen Wesley Moraes, listedeki adaylar arasında değerlendiriliyor.
Birinci öncelik genç ama...
Siyah-Beyazlılar’ın önceliği; genç, potansiyelli ve kulübe yük olmayacak bir ismi kadroya katmak. Abraham’ın yedeği olacak bu oyuncunun, gerektiğinde formayı taşıyacak kapasitede olması bekleniyor. Ancak Moraes’in bonservisinin elinde olması, oyuncuyu ön plana çıkarıyor. Beşiktaş, bu transferde doğru ismi bulmak için acele etmeyecek.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
@Kartal Kartal sen takip etmiyorsun galiba yada beşijtaşlı değilsin adam 40 maç üzeri oynamış geçen sezon bir kere sakatlanmış büyük derecedde çapraz bağ oda napıcaz Messi aynı sakatlığı yaşasa almıyacakmısın boş boş saçma sapan isimleri öbüyorsun Wesley kim 2 ligde oynamış 27 yaşında kariyeri olmayan bir adam
@Kartal Kartal bal liginden alalım hem daha uygun hem çok gol atanı vardır Karagümrüğün almadığı adamı beşiktaşa öneriyorlar akıl fukaraları
Abrahamdan bile cok daha iyi bir golcü zaten brezilya milli takımında oynamışlığı dahi var. Hemen kapılmalı Abrahamla müthiş ikili olurlar.
Şu yorumları görünce bu yorum kısmının ne kadar değersiz olduğunu anladım. Wesley'yi yıllar önce Club Brugge'le şampiyonlar Ligi'nde defalarca izledim mükemmel bir alternatif. Bu adam nasıl Türkiye ikinci ligine düşmüş.. hayret!
Öncelikle şunu sorarım. Madem gol kralı niye k. Gümrük sözleşme yenilenmedi. Bir sebebi olmalı. Kesin fazla para istiyor. Veremiyorlar. Genele bakarsak Brugge dışında hiç bir takımda bir sezondan fazla barınamamış. Yani güven vermiyor. Boyu uzun. Bir uzun aldık. Daha kıvrak. Daha genç. İvanovic. gibi biri olsun isterim.
Beşiktaş almaz. Zaten çine gitti. Sallama haber.
Moral bozmak istemem ama Beşiktaş'ın futbolcusu değil. Aynı özelliklere sahip ama 21 yaşında olsaydı belki iş yapardı. Ama 28 yaşında bu kadar ağır ve bitiriciliği düşük forvet Beşiktaş'a yakışmaz.
brugge, aston villa, stoke city, levante gibi takımlarda oynamış, toplam 30 milyon euro bonservisi için ödenmiş, 1 kez Brezilya milli takımında oynamış, şampiyonlar ligi, avrupa ligi görmüş, goller atmış, yaşı 27 ve bonservisi elinde 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme yap yedek golcü arama, en az Romulo kadar oynar hem de cüzi yıllık ücrete
Ya şunları alıp kiralamak neden düşünülmez, kiralık oyuncu dağıtacak bi sistem kurulmalı
Gollerine baktım son vuruşları temiz bitiriciligi baya iyi fiziği de güzel. Weghorst tan daha iyi olur hemde uygun maliyetli düşük maaşlı
ptt ligi deyip geçme, istanbulspordaki çocuğu hollandan kaptılar. Zeki çelik, çağlar söyüncü den ordan avrupa yaptı. Bazen senden daha iyisini daha ucuza buılabiliyorlar.
Sakatlık falan yok ise ve uygun bir bedele gelecek ise neden olmasın? Güzel bir alternatif olur.
Hiç bulaşmayın..Wagner Love da bize Anadolu kulübünden gol kralı olarak gelmişti ama fos çıktı..
Video'larını izledim. Ya video'yu kurgulayan keşfedilmemiş yetenek ya da Wesley göz önünündeki cevher. Top gelir gelmez vurup gol atan, tek vuruşluk forvetler genelde çok atar. Gomez gibi.. Bunda o kumaş da var sanki. İlginçmiş.
@Spielberg ben bunu uzun süre izledim. Wesley moraes diyince dedim ne moraes'i bu bildiğimiz Brugge'lü Wesley olabilir mi acaba? Doğru tespit. Bu 5 6 sene öncesinin ŞL starıydı. Yönetim üstüne düşmeli
İş yapar iki ayağıylada gol vuruşları iyi kafayla da yazıyor boyu posu iyi atletik
Sakat falan değilse çok iyi bir oyuncu en az abraham kadar iyidir
Abraham gibi sakatlık sendromunu atamamış bir futbolcuya 30-40 milyon Euro para bağlayacağımıza Wesley gibi boşta ki adamı çok uygun maliyetle alsaydık.tipik çok gol atan yay burcu golcülerinden.dembaba,shorlot gibi.sol kanatda onyekuru boşta yaşı ve kapasitesi çok iyi.sol bek Köhlert boştaydı,altı numarada atiba ve Josef etkisi yapacak pasalic boşta ama biz illa sakat isim yapmış futbolculara para bağlamaya devam edeceğiz galiba. Çok üzülüyorum kulübün transfer vizyonuna.