Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Teun Koopmeiners, Juventus’tan ayrılmaya hazırlanıyor. La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Juventus yönetimi, performansında ciddi bir yükseliş olmaması halinde Hollandalı orta saha oyuncusunu ocak ayında satışa çıkaracak. Juventus’un önceliğinin Koopmeiners’i kiralamak değil, bonservisiyle göndermek olduğu belirtildi.
25 MİLYON AVROLUK SINIR
İtalyan kulübü, Koopmeiners’i 2024 yılında Atalanta’dan 51,3 milyon avro ve bonuslar karşılığında transfer etmişti. Juventus’un oyuncunun satışından zarar yazmamak için 25 milyon avronun altındaki teklifleri değerlendirmeyi düşünmediği aktarıldı.
BEŞİKTAŞ YAZIN TEKLİF YAPTI
Gazzetta, Beşiktaş’ın yaz transfer döneminin son günlerinde Koopmeiners için Juventus’un kapısını çaldığını ancak İtalyan kulübünün oyuncunun ayrılmasına izin vermediğini yazmıştı. Calciomercato.it de Vincenzo Italiano’nun orta saha için hazırladığı listede Koopmeiners ile Maxime Caqueret’nin bulunduğunu duyurmuştu. Juventus’un o dönemde gelen tekliflere kapıyı kapatması üzerine Hollandalı futbolcu takımda kaldı.
GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ
Koopmeiners’in adı daha önce Galatasaray ve Manchester United ile de anıldı. İtalyan basını, iki kulübün oyuncuyu kiralama seçeneğiyle kadrosuna katmak istediğini öne sürmüştü. Juventus’un ocak ayında bonservisli satışa sıcak bakması, Koopmeiners dosyasını yeniden açabilir.
28 yaşındaki Hollandalı futbolcunun Juventus ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
duhuliye.com/yurtdisibasin