Siyah-beyazlılar, zorlu periyotta puan kaybını minimumda tutmak istiyor.
Beşiktaş’ın Süper Lig’de önündeki 5 maçlık fikstürü belli oldu. Siyah-beyazlı ekip, kritik bir döneme girerken hem zirve yarışını hem de Avrupa hattındaki yerini yakından ilgilendiren karşılaşmalara çıkacak.
Kartal, bu süreçte üç deplasman ve iki iç saha maçına çıkacak. İlk durak Başakşehir deplasmanı olacak. Ardından Tüpraş Stadı’nda Göztepe’yi konuk edecek olan Beşiktaş, sonrasında Kocaeli deplasmanına gidecek.
Siyah-beyazlıları bekleyen en dikkat çekici mücadele ise Galatasaray derbisi. Beşiktaş, ezeli rakibini sahasında ağırlayacak. Bu zorlu virajın son maçında ise Gençlerbirliği deplasmanı var.
Teknik heyet, yoğun maç trafiğinde puan kaybı yaşamamak için rotasyon planlarını gözden geçirirken, camiada hedef bu periyodu en az hasarla geçmek. Taraftarın beklentisi ise net: seri galibiyetler ve yukarıya tırmanış.
Peki sizce Beşiktaş bu 5 maçlık periyotta kaç puan toplar?
Zorlu deplasmanlar ve derbi heyecanı düşünüldüğünde alınacak sonuçlar, sezonun gidişatını doğrudan etkileyecek.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (8)
BEŞİKTAŞ SON DÖRT MAÇINDAN BENCE 0 (SIFIR- -NONE-СИФИР) PUAN ALIR.
Hocanın ne yapacağını kimse kestiremez. O anki psikolojik durumuna bağlı.
Kendi evinde Alanya'ya, defansta 2 adam bırakacak bir mantıkla oynarsan, şampiyonluk bekleyemezsin.
@Gürsu evet çok doğru. halen daha emirhana kızıyorlar. evet emirhan çok kötüydü ama takımını henüz 10. dakikadayken sanki 90. dakikada galibiyet golü arar gibi arkada tek stoper bırakırsan olacağı odur. aynısını göztepeye de yap bakalım neler oluyor.
O kadar transfere rağmen taraftar hala umutsuz takımdan ve haklılar da. Zira sahada ortaya konan oyun yeterli değil. Bireysel çabalarla gol bulabiliyor takım. Önümüzdeki beş maçta normal şartlarda olsa belki sadece derbide puan kaybı olur ,onun dışındaki maçları alır takım derdim ama o normal şartlar şimdiki takım için geçerli değil. Takımı ya da transferleri kötülemek değil bu. Takımın bir oyun sistemi ,stratejisi, planı olmadığından her an her şeyin olabileceği maçlar izliyoruz. Valla oyundan ,hedeften falan geçtim de önümüzdeki beş maçta ve sonrakilerde skor anlamında saçma sapan şeylerle karşılaşmayalım ,zaten hasar görmüş olan Büyük Takım imajımız daha da kötü hale gelmesin yeter.