NEO Spor'da konuşan Emek Ege ve Abdulkerim Durmaz, Orkun Kökcü transferini değerlendirdi.
Emek Ege: Orkun Kökçü Beşiktaş'ın mesela üst üste iki kere şampiyon olduğu dönemde Beşiktaş'ı tercih etmiyor. Beşiktaş'ın en kötü dönemlerinden 3 senedir yarışta olmadığı dönemde tercih ediyor.
Abdulkerim Durmaz: Orkun Kökçü, Fenerbahçe'de mesela alınmadı, niye almadınız da demem ama oyunculuğunu beğeniyorum. Fenerbahçe'ye gelseydi kulüp iyi transfer yapmış derdim. Yani Orkun transferi için yanıp tutuşmam. Eski futbolcu olduğum için yanıp tutuşacağım oyuncu sezonda 20-25 gol atacak oyuncular. Örnek olarak Alex de Souza, gençliğindeki Hagi gibi oyuncular.
duhuliye.com
YORUMLAR (3)
Bir türlü anlayamadıkları şu. Aslolan Orkun'un nasıl oynayacağı değil. Zaten kendini kanıtlamış. Aslolan Orkun'un Beşiktaş sevgisi. Aslolan kariyerinin zirvesinde 24 yaşındaki bir gencin tek başına 20-25 milyonluk bir camiayı adeta yeniden diriltmesi. Premier Lig dahil üst düzey birçok takıma gidecekken formasına aşık olduğu takımı tercih etmesi. Ve dünyada çok az kişiye nasip olacak 35 bin kişi önünde imza atması. İşte bunlara paha biçilmez. Orkun değil 50, 100 milyon da alsa bu parayı çoktan hak etti zaten. 4 sene sahada yürüse de olur. Ama aklı kıt, at gözlüğü ile bakan sözde futbol yorumcuları bu açıdan bakamıyorlar. Tabii bir de kıskançlık var. FB forması için en son kim attı böyle bir imzayı. Ya GeSe. 75 milyon bonservis, 25 milyon avro yıllık maaş verdiği Osimen için 20 gündür Napoli'nin kapısında yatıyorlar. İşte Beşiktaş'ın büyüklüğü böyle bir büyüklüktür. Sizlerin anlamasını da beklemiyoruz zaten.
@Fazıl ne kadar güzel özetlemişsin. ağzına sağlık
Ozaman 11 tane golcu alalim abdulkerimbo