Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulübün yeni forma sırt sponsorluğu imza töreninde hem seçim tartışmalarına hem de transfer gündemine net mesajlar verdi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, “Beşiktaş’ta ne zaman bir şeyler düzelmeye başlasa sosyal medyada seçime gidiliyor, yönetim değiştiriliyor. İlk önce tüzüğü değiştireceğiz ve bu faizli borçları ödeyeceğiz. Beşiktaş’ın faizi kalmayacak, ondan sonra isteyen varsa koyarız sandığı seçim yaparız. Beşiktaş camiası sosyal medyayla bir kez başkan seçti, bıraktıklarını temizlemeye çalışıyoruz” dedi.
Siyah-Beyazlı futbol takımının yeni forma sırt sponsoru Karaarslan İnşaat oldu. İmza töreninde konuşan Adalı, transfer çalışmaları hakkında “Boşta kalan, bize teklif edilen oyunculardan çok, istediğimiz futbolcular üzerine yoğunlaştık” derken isim isim son durumu açıkladı. İşte Adalı’nın transfer sözleri:
ABRAHAM’A, RAFA’YA, DEMİR EGE’YE TEKLİF VAR
Demir Ege’ye teklif geldi, görüşüyoruz. Kendisi de gitmek istiyor. (Braga kulübü 5 milyon Avro teklif etti, Demir Ege ayrılacak).
Benfica, Rafa Silva ile ilgili bir girişimde bulunmuştu. İstediğimiz şekilde teklif gelirse Rafa gider, ama o çizgiye gelmedikten sonra Rafa burada kalır.
Abraham için Aston Villa’dan resmi sayılabilecek bir teklif geldi, İngiltere’den başka bir teklif daha geldi, şu anlık satmak gibi bir planımız yok. Teknik kadronun Aston Villa’dan istediği futbolcular var, bunu da biz onlara ilettik.
Sergen Hoca’nın forvet alalım gibi bir isteği yok, sol kanat, stoper ve emin olduğumuz bir 6 numara bakıyoruz.
‘3 İSİM İÇİN HER ŞEY HAZIR’
Kaleci Jorgensen bize gelmek istiyor, oradaki sıkıntı Chelsea’nin kiralama limitinin dolu olması. Biraz zaman alacak. Belki de en son gelebilecek transferlerden biri.
Sol bek Nuno Tavares konusunda oyuncuyla ilgili bir sıkıntı yok. Lazio ile görüşüyoruz. Bugün de 1 haftaya da bitebilir.
Stoper Agbadou için kulübü Wolverhampton’a teklif verdik, bekliyoruz. Futbolcu ile bir sıkıntı yok. Kulübü evet dediği gün transfer biter.
Dikilitaş Projesi ile ilgili konu sosyal medyada saptırılıyor. İmar değişikliği çalışmaları yapılacak. Proje planladığımız şekilde gidiyor. İhaleye girecek firmalar belirlendi. Projeyi anlattım. Proje, İstanbul’un en güzel yerinde gerçekleşecek. Beşiktaş’ımızın finansal olarak kurtuluşunun reçetesi. Umarım bundan sonra da planlandığı gibi gider. Mali kaostan da kurtuluruz.
Cumhuriyet
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (73)
Ulan kazma sen yönettinde ne oldu. Takımın hali ortada.Getirdiğin oyuncularıda geri gönderiyorsun Senden Beşiktaşa başkan olmaz
tabii ki sosyal medya yönetemez. bekentimiz sizin yönetmeniz ama sizde yapamıyorsunuz. rakiplerin nasıl alıyor buluyor geldiği gibi oynatıyor ? bence biraz araştırmalı. elimizi attığımız her adam için bir şart bir ama var. halamın bıyığı çıkarsa transferler gelecek. böyle kulüp yönetilmez kardeşim.
Başkan buradaki bilmişlerin hiç birinin sözüne bakma. Gereken ne ise yap. Senin vizyonuna ,kafandaki planlara ben inanıyorum. Yönetimi biraz daha güçlendir. Yönetime güvendiğin , transfer işlerini senin emirlerin doğrultusunda bitirebilecek Erdal Torunoğulları tarzı bir adam al. Her işi sen yapmaya kalkarsan yetişemezsin. Daha yetkin adamlar al yönetime. Ben izmir bayraklı dan sade bir taraftarım. Kulübü düzlüğe çıkartabilecek tek şey iyi bir yönetim diye düşünüyorum. Yönetim yapısını sağlam kur gerisini takma. Hele taraftarı hiç takma.
Tamam, sosyal medya yönetemez ama sen de yönetemiyorsun Sayın Adalı nasıl olacak bu işler? Üstelik bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Bence 19/03/2026 tarihinde kongre yap ve bayrağı devret Sayın Adalı!
Beşiktaş'ı sosyal medya yönetemez de sana bırakınca da gördük. Gidip iki brezilyalı aldın birini kimse göremedi diğeri de kendini messi sanan beceriksizin tekiydi. Gidip rıdvan'ı aldın demir ege'yi aldın. Daha diyecek söz mü var? 30 küsür haftada iki uyduruk gol atabilmii çocuğa haaland dediniz. Ersin gibi bir yeteneksizlik abidesini bela ettiniz. Beşiktaş'ı getirdikleri hale bak. Şu isimlere bakın ya. Delirmemek elde değil. Tarihinde bu kadar kalitesizlik görmedi bu kulüp. Emirhan'ıydı abraham'ıydı diğer yeteneksizlerdi. Bu hale getirdiniz kulübü. Keçiören'e karşı iyi mücadele ettik saçmalığına kadar düşürdünüz kulübü. Diyoruz ne sen ne sergen seneye devre arasını zor görürsünüz. Boşuna zaman geçiştiriliyor her zaman yapılan gibi.
Serdal başkan senden birinci adam olmadı. Sen futbolda ikinci adam olarak kalsaydın keşke. Vizyonun birinci adamlık için yetersiz maalesef.
Adam yönet ozsman tff mhk korkma niye kokuyon bjk hakkını niye savunamıyon akp verdiğin destek boş ozsman destek verenler cebi doluyor bu ülkede bjk tam tersi oluyo
Düzelmeye başlayan neler varda biz göremiyoruz acaba başkan. Başarızsınızzzzzzz
serdar başkan takımı bırak . Allah aşkına git simit sat.Al beceriksiz yönetimini kaybol git.Beşiktaşı bitirdiniz 1.Lig takımı yaptınız.Transfer özürlüler.Beşiktaş hayatında sizin kadar beceriksiz yönetim ve başkan görmedi.Siz Cebinizi doldurun anca
Serdal Başkan bu yorum sadece seninle ilgili değil.Kulüp doğru yönetilirse sen Sosyal Medyayı,tersinde Sosyal Medya seni yönetir.Taraftar hangi eleştirisinde haksız!..Borçların ödenmeyecek duruma gelmesindemi,Borsadaki çöküştemi,Transferlerin bir türlü tutmamasındamı,Lige erkenden havlu atılmadındamı,Kulüpten bu kadar giden oyuncu varken bir transferin bile kampa yetiştirilmemesindenmi,Sergen hocanın her açıklamasında oyuncu değerlerimizin biraz daha düşmesindenmi,bilmem kaçıncı td.değişikliğindenmi,bu kadar sorun varken kriz üstüne kriz çıkmasındanmı.vs vs..Başkanım taraftarın eleştirilerini dikkate al,bu teknoloji çağında hiç bir şeyin üstü kolay örtülmez..
SerDal başkan bak; kusura bakma ama sen konuşma özürlüsün! Bu noktada sen hem meramını anlatmaktan acizsin hemde akım derken bokum deme uzmanısın. Yani fenevin sapık başkanı Sittivın bile senden daha akıcı ve düzgün konuşuyor esasen. İkincisi sen sosyal medyayı falan bırak işine bak diyecem ama senin yönetme sorunun da var. Yani sen yönetemiyorsun. Bu gerçeği Rafa krizi ile alenen gördük. Dolayısıyla sen Beşiktaş başkanı olarak kalmak istiyorsan, yönetme yetisine haiz iyi bir asbaşkan bul kendine ve zinhar kameralar karşısına geçme!!! Anladın mı???
Doğru diyorsun da SerDal ve fakat sen de yönetemiyorsun!
Seçim öncesi verdiği sözleri tutmayan Beşiktaşın hakkını savunmayan bi yönetim zaten tutunamaz ayrıca sosyal medya değil tribündede istenmiyorsunuz trol yok beşiktaş meydanı orda gidin sorun insanlara başarılımıyız beğeniyormusunuz diye
Dünya da en kolayı şey kendi suçunu başkalarına atmak sen çok başarılı oldunda bizmi görmüyoruz yoksa bjk süper yönetiliyor da rakip ler mi kiskaniyor ne diyorsun dangalak rakipler sizin yüzünüzden bizim le dalga geçiyor senin ya bu durum çok hoşuna gidiyor yada kafan bu kadar basıyor babanın parasını harcama ama bjk ismini kulanarak da reklam yapma istifa et
Şimdiye kadar söylediği söz sosyal medyanın yaptığını renliler bile yapmadı
Sen yönetebiliyor musun ? Sayın Adalı ne iş yapıyorsun mesela..
Sende Beşiktaşı yönetemiyorsun ne yapacaz şimdi.
Sende Beşiktaşı yönetemiyorsun ne yapacaz şimdi.
Evet Beşiktaş'ın bir yonetimi var. Ama bence ara ara sosyal medya yada bakmak gerekiyor. Taraftara kulak vermek gerekir diye düşünüyorum.
Sen yönetebilseydin, sosyal medya yönetmeye talip olmazdı.
Renkli troller basmış burayı yeter gidin renkliler
Para pul benim işim değil , onuda mı biz düşünelim bir tane iyi bir kaleci diyoruz 10 senedir (fabriyi arar olduk 2016 da oynadı 10 sene oldu) oda yok hep oyalama bu taraftarın sabrı taştı artık.
Beşiktaşı sosyal medya yönetmiyor. Sosyal medya seni yõnetiyor beceriksiz. Beşiktaştan siktir git diyor artık sosyal medyada ki dünyanın 4 bir tarafında olan Beşiktaş taraftarları. Bunu aptal olduğundan dolayı anlamıyorsun. Stadtaki topladığįn tarafyar sana transfer soruyur beli bir grup nazikce. Bizde stada gelemeyen taraftarlar sana siktir git diyoruz Beşiktaştan. Sana ve teknik ekibe göre sadece stada giden taraftarlar Beşiktaşlı. Beşiktaşın sahibi miliyonlarca olan taraftarıdır hem yurt içinde hem yurt dışında. Sizi gerizekalı aptallar.
Bizim Beşiktaşı sosyal medyadan yönetmek gibi bir derdimiz yokki Başkan, biz Beşiktaşı Adam gibi yönetecek birileri olsun istiyoruz, transfer yapabilsin istiyoruz, Klübe para kazandırsın istiyoruz, verdiğimiz paranın karşılığında iyi,rekabetçi,savaşan, her alanda iddialı bir takım izlemek istiyoruz, Allah aşkına biz ne diyoruuuuuz? sen ne diyorsun? daha taraftarının dilinden anlamayan bir Başkanımız varken bizi kim anlasın? taraftarın beklentisini anlamayıp konuşmak neyin nesi? madem bu kadar sosyal medya fobin var Başkanlık yapma, git işin gücün ne ise onunla uğraş, bizde Beşiktaşı senin gibi başkan yönetemez diyelim cephe alalım madem bu kadar takıntılısın ilk seçimde destek bulabilecekmisin? hiç sanmıyorum.
Tribünde taraftar da bırakmadınız. Eseriniz ortada. Yani siz de yönetemiyorsunuz. Peki kim yönetecek o zaman? Takım yokuş aşağı yuvarlanıyor. O kadar scout, planlı transfer zırvası yapıyorsunuz, tık yok. Sene başında aldığınız adamları hiç karıştırmıyorum bile. Örneğin sene başı alıp devrede gönderdik Jurasek'i. Böyle bir şey daha önce oldu mu hatırlamıyorum. Yapabilirseniz, umalım ki yaptığınız transferler yaptıklarınız gibi çıkmasın.
Sende yönetemiyorsun ki, taraftar mı gitsin sen mi gideceksin? Biz seni hiç bilmezkende Süleyman Seba Dan beri Beri Beşiktaşlıyız, ona buna laf yetiştirmek yerine kaliteli transferlerle uğraş, takımın başarısına uğraş, biz seni alkışlarız, şu ana kadar fasa fiso her şey. Böyle devam ederse istifan mutluluk verici olur Beşiktaş camiasi için. Beşiktaş başkanı olmanın ağırlığına taşıyamıyorsan başkalarının yolunu tıkama
Tarihin en zayıf ve beceriksiz başkanı ve TD si, bunlar Bjk yı yönetemez
Ailecek fbli olan Sergen yönetiyor daha da kötü
Way vay agzi olan konuşuyor ne güzel memleket bende sana soruyorum kim yönetiyor seni onu açıkla ben ortada bir yönetim görmüyorum gören varmi
Büyük dağları Allah, küçük dağları ben yarattım havaları, bu ne böyle yahu? Sanki, takım şampiyonluğa oynuyor, sanki Elan Ricardo, Arroyo şampiyonluğa oynayan takımın yıldızlarıymış gibi bir havalar, bir havalar... Bak bay başkan, biz bu ayakları yemeyiz, yiyenlere de afiyet olsun... Sen hele bir takımı şampiyon yap, Dikilitaş Procesini bitirip 200 milyon euro.yu kasaya koy, o zaman bakarız.
Beşiktaş'ı sosyal medya yönetemez, güzel bir söz, ama siz de yönetemiyorsunuz. 29 Aralık 2024 tarihinde seçimi kazanıp başkan oldunuz, kimse 1 yılda mucize beklemiyordu ama hiç olmazsa birkaç iyi oyuncuyla transfer bekliyordu. Siz kulağınızın üstüne yatıp, Beşiktaş'ı sosyal medya yönetemez, taraftar yönetemez , eee kim yönetecek Beşiktaş'ı ... Ben birini tanıyorum: Fikret Orman.
Kim yönetiyor soruyorum sana ozaman senmi ben her hangi bir yönetim görmüyorum gören varmi var hakemleri açık olan penaltı vermiyor ortada yönetici yok orta hakem resmen penaltı vermiyor kırmızı kart vermiyor tek bir yönetici açık lama yapmiyor sen kimden emir alıyor sun onu söyle bahri giden oyuncular gelen oyuncular da daha iyidi bu nasıl yönetmek sende bjk başkan olmaz 1 seneden fazla oldu başkan sin ne yaptin neyi düzeltin koca bir sifir
Yok o geliyor bu geliyor onla görüşülüyor bunla görüşülüyor deyip basını ve sosyal medyayı konuşturan sizsiniz güya 2-3 aydır oyuncu takip ediliyor bir tane somut adım yok ya hayal satıyorsunuz yada taraftarı uyutuyorsunuz tabi ki ağzı olanda konuşuyor suçluyu başka yerde aramayacaksınız öncelikle söylemlerinize ve eylemlerinize bakacaksınız dileriz en kısa zamanda somut adımlar atılır
Lafı bırak. icraata bak! icraat nerede? Sosyal medya rüzgarı ile gelen, sosyal medya fırtınası ile gider!
Çünkü sen yönetemiyorsun bu yüzden başkaları burnunu sokuyor.
Evet haklısın başkan Beşiktaş'ı kime yönetmiyor yıllardır
Doğru söylüyorsun başkan o zaman gereğini yap transferleri getir gelen yönetimler her nedense yıllardır bu takıma bir sol açık almadı alamadı sebebi nedir bilmek istiyoruz
Yarın birgün imar değişikliği olmadı yapamadık deyüp suçu başkasına atmayın da...
Gs'li olduğunu çok belli ediyorsun. Torunun icardi sevinci yapıyormuş, Gs'liymiş. Murat Kılıç da Gs'li. Gs'ye yöneticiyken bankadaki borcuna kefil olan da sensin, Serhat Ulueren ile Telegol programında açıklandı. Karakartalı karaaslan yaptın hem de sırtımıza. Yani aslan, kartalı avladı, kabus gibi çöktü diyorsun.
Sosyal medya yonetenez dogru ama adalida yonetemiyor
Siz de yönetemiyor, üstüne paraları çarçur ediyorsunuz.
besiktasi sosyal medya yönetmiyor besiktas muhabirleri yönetiyor. diledikleri adamlar geliyor gidiyor yoksa onlar sizlerin militanlari mi sayin adali.??
Başkan artık gelecek olacak lafları sıktı yeter. Bu saatten sonra aldık yaptık diyemiyeceksen açıklama yapma. Bu taraftar seni en fazla önümüzdeki sezon açılışına kadar bekler. Hadi ara dönem zor fiyatlar 2-3 katı. Adam gibi futbolcuları önümüzdeki sezon başı kampa getiremezsen artık kimse seni dinlemez.