1-Göztepe (3-0)


İlk maçını Sivasspor deplasmanında 3-0 mağlup kapatan Beşiktaş’ta sezonun ilk asisti Caner’den geldi. Sol taraftan yaptığı ortayla Güven’i topla buluşturan tecrübeli oyuncu maçın kilidini açan asisti yapmış oldu.


2- Rizespor (1-1)


Ligin 3. haftasında Vodafone Park’ta Rizespor’u ağırlayan Beşiktaş, favori göründüğü maçta 1-0 yenik duruma düştü. Baskılı futboluna rağmen beraberliği ancak kurtarabilen Beşiktaş’a puanı getiren Vida’nın golü yine Caner’in ortasıyla geldi.


3- Trabzonspor (1-4)


Beşiktaş’ın Trabzonspor deplasmanında etkisiz bir oyun ve farklı mağlubiyetle kapattığı maçta bulduğu tek golün asistini kornerden yine Caner Erkin yaptı.


4- Galatasaray (1-0)


Beşiktaş bu sezon kendi sahasında oynadığı tek derbiden 1-0’lık galibiyetle ayrılırken, Umut Nayir’e golü attıran, müthiş ortasıyla yine Caner Erkin oldu.


5- Konyaspor (1-0)


Beşiktaş’ın ligin ilk yarısında yakaladığı 6 maçlık serinin en kritik dönemeçlerinden olan Konya deplasmanında Burak Yılmaz’ın koşu yoluna harika bir ara pası atan Caner, sezondaki 5. asistini yapmış oldu.


6- Kayserispor (4-1)


Beşiktaş’ın çok üstün bir oyunla kazandığı Kayserispor maçında sol kanatta topla buluşan Caner, topu ceza sahası dışına doğru çıkardı, Gökhan Gönül’ün şutunda top ağlarla buluştu.


7- Fenerbahçe (1-3)


Ligin 16. haftasındaki Fenerbahçe deplasmanında Beşiktaş’ın tek golü, Caner’in kullandığı serbest vuruşta Atiba Hutchinson’dan geldi.


8- Gençlerbirliği (4-1)


Beşiktaş’ın bir başka farklı galibiyetinde Atiba’nın skoru belirleyen golünün asisti yine köşe vuruşuyla Caner’den geldi.


9- Gaziantep FK (3-0)


Sergen Yalçın’ın Vodafone Park’taki ilk maçında gelen 3-0’lık Gaziantep FK galibiyetinde Caner Erkin, Lens’e yaptığı asistle yine tabelaya katkı yapmayı başardı.


Yaptığı asistlerle Burak Yılmaz’la beraber Beşiktaş’ın skora en çok katkı yapan oyuncusu olan Caner Erkin, Göztepe ve Kasımpaşa maçlarında da rakip fileleri havalandırarak skor katkısını 11 gole çıkardı.

Duhuliye.com ÖZEL HABER