Siyah-beyazlıların bir numaralı hedefi Leandro Trossard olurken, alternatif isim olarak Zuriko Davitashvili öne çıktı.
El Bilal Toure ve Jota Silva ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta orjinal pozisyonu sol kanat olan bir futbolcu kalmadı. Kanat hücumlarına büyük önem veren Teknik Direktör Vincenzo Italiano sol kulvarın mutlaka gol ve asist katkısı yüksek bir oyuncuyla güçlendirilmesini istiyor.
Leandro Trossard için girişimlerini sürdüren Kartal’da bu pozisyon için belirlenen alternatif ismin Zuriko Davitashvili olduğu öğrenildi. Fransız ekibi Saint Etienne’de forma giyen Gürcü futbolcu geçen sezon da Beşiktaş’ın gündemine gelmişti. Siyahbeyazlıların, Trossard için Arsenal’le anlaşma sağlanamaması halinde rotayı 25 yaşındaki Davitashvili’ye çevireceği bildirildi.
Gürcü futbolcu geride kalan sezon Ligue 2’de 32 maça çıkarken 15 gol, 5 asiste imza attı. Güncel değeri 12 milyon euro olan Davitashvili’nin Saint Etienne ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak Milliyet
YORUMLAR (10)
Kaleci ile forvete A planını işletinde geri kalan bölgelerde B planı da olur
Aral Şimşir’in bundan eksiği ne? Eksiği yok fazlası var ve fazlası da yerli olması! Yerli oyuncu kalitesini arttırmak adına zaten çok ihtiyaş duyduğumuz bölgeye Aral Şimşir alınmalı.
Sol kanattan tam randıman alınmak isteniyorsa en iyi seçim Trossard. Eğer geleceğe yatırım yapılmak isteniyorsa Davitashvili.
Bjk yönetiminin hiç bir planı yok. Sokakta top oynayan çocuklar gibiler.
Maşallah pilan çok iyi işliyor her sene şampiyon oluyoruz