28.08.2026 - 21:03

Takip Et:

“Beşiktaş’ın burada yenilmesi iyi oldu!”

HTalks YouTube kanalında Beşiktaş’ın Kauno Žalgiris karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyeti değerlendiren Hasan Arda Kaşıkçı, karşılaşmanın siyah-beyazlılar açısından herhangi bir ölçü olmadığını söyledi.

Beşiktaş’ın gol yememe ve maç kaybetmeme serisinin böyle bir karşılaşmada sona ermesinin daha doğru olacağını düşündüğünü belirten Kaşıkçı, “Benim Beşiktaş'la ilgili hayalim Beşiktaş'ın gol yemiyor, maç kaybetmiyor serisinin şu maçta bitmesiydi” dedi.

“Burada yenilmesinin bir anlamı yok”

Beşiktaş’ın ligde Alanyaspor’u da mağlup ederek gol yememe ve yenilmeme serisini sürdürmesini, ardından bu serinin önemsiz bir maçta sona ermesini istediğini ifade eden Kaşıkçı, bunun gerçekleşmemesine rağmen mağlubiyetin fazla önemsenmemesi gerektiğini söyledi.

Kaşıkçı, “Beşiktaş'ın Alanya'yı da yenip şu gol yememe muhabbetini, yenilmeme muhabbetini burada önemsiz maçta çözmesi bence doğruydu. Olmadı ama bu maçta yenilmesinin de bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Žalgiris taraftarlarının galibiyetten duyduğu mutluluğa da değinen Kaşıkçı, “Žalgiris tribünleri çok mutlu oldular, adamlar için de iyi oldu, güzel oldu” dedi.

“Hiçbir anlamı olmayan bir maç”

Karşılaşmanın Beşiktaş adına teknik ve taktik açıdan değerlendirme yapılabilecek bir mücadele olmadığını savunan Kaşıkçı, teknik direktör Vincenzo Italiano'ya yönelik “şuna dikkat etmeli” şeklinde çıkarımlar yapmanın doğru olmayacağını belirtti.

Kaşıkçı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Hiçbir anlamı olmayan ve futbolcuyu sahaya çıkartman, futbolcudan bir şey almanın çok zor olduğu bir maç.”

Duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

YORUMLAR (12)

umit beyaz
28.08.2026 - 22:05

bu maç para kazanma maçı'dı zalgris'in oranı 8'di anlayan anladı,,,,, Beşiktaş yedekler ile çıksaydı gine rahat alırdı işte bu kadar transfer yapmışsın nasıl vereceksiniz vlahoviç trossard bunların aldığı ücretler taraftar gelmesi ile ödenemez böyle maçlar tam fırsat maçları olur para kazanmak için ama taraftar olarak bizde kızarız niye kazanmadilar diye,,,,, dünyanın her yerinde buyuk takimlar böyle yaparlar bunlar değişik ülkelerde yaparlar

Yanıtla Beğenme (0)
Trankabuskas
28.08.2026 - 22:01

Gazozuna bir maç işte ne büyüttünüz lan sakat mı verseydik maça deli gibi asılıp oyunu tuttu takım görmediniz mi gitmedi bile rakibin üstüne takıma hocaya sallayacağınıza destek olun biraz

Yanıtla Beğenme (0)
Şekerbegoviç
28.08.2026 - 21:52

Beşiktaş taraftarı kadar negatif toksik taraftar yok iki Midyjlant maçında ve ilk maçında pozitif bir hava vardı takım da güzel oynadı şimdi ne değişti anlamadım arkadaşlar yeni hoca yeni takım bunlar normal önemli olan sistemi oturtmak her transfer dönemi üstüne koyarak gitmek her sene Kasım'da havlu atan bir takım özgüveni olmayan bir takım bu evet kadro mükemmel değil ama o kadar kötü de değil karamsar olmak için sebep yok her hoca değişimi sil baştan demektir bu hoca gerçekten iyi hoca oyunu okuyor kenarda maçı yaşıyor takımın fizik kondisyonu iyi güzel şeyle olacak güzel düşünün

Yanıtla Beğenme (1)
Şekerbegoviç
28.08.2026 - 21:45

Çok doğru bir yorum bazı yenilgiler hayırlıdır ayaklar yere basar gerçekleri görmeni sağlar eksiklerin neler anlarsın bu mağlubiyet bence gelecek adına olumlu bir reaksiyon verme adına iyi oldu

Yanıtla Beğenme (1)
Nikiforenko
28.08.2026 - 21:38

Stoper ikilimiz kesinllikle jalo,agbadu olmalı,ne yazık ki emirhan geriden oyun kurulumunda eksik,gayeetli ama malesef eksik,önünde ki ve terste ki kanatlarına ne kısa ne uzun havadan toplarını indiremiyor,hem stoper hem sol bek yedeğimiz olarakta fazlasıyla yeyerli düzeyde lakin yinede bir sağ stoper almamız lazım.

Yanıtla Beğenme (4)
Aquila
28.08.2026 - 21:26

Sağ açıkta bir tek Poku var, Cerny çöp, Rashica Çöp. 10 numara yok, Stoperler yetersiz, sol bekte Rıdvan iyi bir yedek olur, 11 oyuncusu değil, Outtara çöp. Iddia ediyorum en geç Ocakta yolcu, çünkü Outtara çöpün çöpü. Şampiyon mu olacağız? Neyle? kimle?

Yanıtla Beğenme (12)
Gidişat
28.08.2026 - 21:44

@Aquila Lan galiba haklısın en sıkıntılı yerlerde bekler, beklerimiz en sıkıntılı bölgeler. Tdirektör iyi, kaleci iyi Salih Özcan iyi gerisi çöp, vasat, yetersiz diye gidiyor. Salih Özcan ise maçlar üst üste gelip yorgunluk, sakatlık, cezalı veya formsuz falan olursa yandık mı ne yandık.

Beğenme (2)
murat
28.08.2026 - 21:26

talisca pape mate sarr besiktasta hafta sonu aciklanir bu iki transfer

Yanıtla Beğenme (1)
Beleştepeli
28.08.2026 - 21:24

Seninde bir anlamın yok Beşiktaş arması büyüktür her resmi maç önemlidir

Yanıtla Beğenme (0)
Mehmet Kartal
28.08.2026 - 21:19

Nasıl oluyor'ki hiç bir anlamı olmayan bir maç! Netice'de bir Avrupa maçı oynuyorsun. En azından yedek oynayan futbolcular için kendini gösterme maçı olmaliydi. Hayır öyle değil; kimse kendini kandırmasın! Beşiktaş hazır değil ve halen kırılgan bir takım durumunda. Düşünün ligde iki zayıf takımla oynuyorsun ve yanlız bir gol atıyorsun. Tamam geçen seneden daha iyi ama, şampiyon adaylardan biri olması için çok daha iyi oynaması lazım.

Yanıtla Beğenme (1)
Mrzfnlu
28.08.2026 - 21:12

Hassiktir salak

Yanıtla Beğenme (2)
Haven
28.08.2026 - 21:11

Mevzuyu hala yenilmek sananlar bu takım top oynamıyor son iki maç son iki yıldaki aynı kısır Beşiktaş

Yanıtla Beğenme (2)
1903
28.08.2026 - 21:11

Koyu punto yazılanları dün akşam takımı ve td gömenler okusun

Yanıtla Beğenme (0)