Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, yeni sezon öncesi kadrosuna Beşiktaş’ın eski oyuncusu Güven Yalçın’ı kattı.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, yeni sezon öncesi kadrosuna Beşiktaş’ın eski oyuncusu Güven Yalçın’ı kattı. 26 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Güven Yalçın, "Burada olmaktan dolayı mutluyum. Güzel bir kamp geçirdik. Takımı çok iyi görüyorum. Geçen seneden çok oyuncu kaldı, bu önemli bir avantaj. Hocamız da bize doğru şeyleri veriyor, biz de öğreniyoruz. Sezona iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu. Güven Yalçın, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da "Oraya futbol oynamaya gidiyoruz, teslim olmaya değil. Elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (4)
3. yedek forveti demek istediniz sanırım
Filozof Şenol, Orkun Kökçü yerine bu kafayı sarya boyayan adamı aldı, gol kralligi olan pivot santrfor genç Umut Nayır'ı da bu eleman için yedek klubesine hapsetti.
Şunu bana hatırlatıp akşamımın içine ettiniz
Semihin hekimoglunun aynisinin tipkisi....