Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians, bu gece 00.30’da oynanan olaylı Palmeiras maçının ardından şok bir iddiada bulundu.
Brezilya Ligi 11. hafta mücadelesinde Corinthians ve Palmeiras karşı karşıya geldi. Ev sahibi Corinthians'ın büyük bölümünde 9 kişi mücadele ettiği maçta gol sesi çıkmadı, maç sonunda yaşananlar ülkede gündem oldu.
Corinthians: "Gabriel Paulista ve Breno Bidon darp edildi"
0-0 biten maçın ardından ev sahibi Corinthians, oyuncuları Gabriel Paulista ve Breno Bidon'un soyunma odasına giden tünelde Palmeiras'ın güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etti. Kulüp, sosyal medya hesaplarından olayla ilgili "Corinthians, maçın ardından Gabriel Paulista ve Breno Bidon'un deplasman takımının güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini bildirmektedir. Her iki oyuncu da olayla ilgili şikayette bulunacak ve kulübün hukuk departmanının desteğiyle Ceza Mahkemesi'nde dava açacaktır." açıklamasında bulundu.

90 dakika forma giydiler
Beşiktaş'ın 35 yaşındaki eski oyuncusu Gabriel Paulista, Palmeiras maçında eski Fenerbahçeli Gustavo Henrique ile savunmada 90 dakika ter döktü. 9 kişi kalan takımlarının sahadan 1 puanla ayrılmasında büyük emek sahibi olan ikili, Corinthians'ta şu ana kadar dikkat çeken bir performans sergiliyorlar.
16 maçta 2 gol attı
Devre arasında ailevi nedenlerden ötürü Beşiktaş'tan ayrılarak ülkesinin takımlarından Corinthians'a transfer olan Gabriel Paulista, yeni takımında şu ana kadar toplam 16 maça çıktı. Tecrübeli savunmacı, bu karşılaşmalarda 2 de gol sevinci yaşadı.
duhuliye.com
YORUMLAR (7)
Beter olsunlar bize yalan söyleyip gidenlerin sonu. Etme bulma dünyası
Bi geçmiş olsun demesini bile bilmeyen taraftarlarımız var neresinden bakarsanız çirkin bir olay adam bizde oynadı gitti ne bu ki
Posası kalmıştı bunun gidip agbadou nun gelmesi çok iyi oldu.
Giderken 40 takla atip 40 yalan soyleyenlerin iki yakasi bir araya gelmedi, gelmiyor, gelmeyecek. Almayacaksin mazlumlarin ahini, burasi gayse ifb degil
Burada çoğu saçma sapan yorum yazanlar inşallah beşiktaş taraftarı değillerdir