Beşiktaş’ın eski golcüsü Tammy Abraham’ın, golcü arayışını sürdüren Trabzonspor’a önerildiği belirtildi.
Aston Villa'da aradığını bulamayan Abraham, sadece 4 maça ilk 11'de başlayabilmiş ve 3 gol atabilmişti.
Trabzonspor'a önerildi
Reşat Can Özbudak'ın haberine göre Beşiktaş'ın eski golcüsü Tammy Abraham, hala golcü arayışını sürdüren Trabzonspor'a önerildi. Fırtına'nın menajerlerin teklifini kabul etmesi halinde, 28 yaşındaki oyuncunun Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Süper Lig'e dönmesi bekleniyor.
Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Tammy Abraham, ikinci Aston Villa macerasında şu ana kadar 17 maça çıktı ve 3 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. İngiliz golcü, 21 milyon euro karşılığında ülkesine dönmeden önce ise Beşiktaş formasıyla 26 maça çıkmış ve toplam 16 gole katkıda bulunmuştu.
Kaynak Ajansspor
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (11)
Biz iyi kurtardık yakamızı bundan. Al Trabzon al salahla beraber oynarlar
Ben ohh ‘tan bişey beklemiyorum yousuf moukoko var kopenhag takımında eski dortmundlu onu 4-5 e alabilirsek alalım ohh 15-20 arasına gidiyorsa verin gitsin . Kalan parayla ABD liginden evanderi alın
Ateş olsa çümrüğü kadar yer yakarlar.
Bu adamdan ucuz kurtulduk,yoksa elimizde patayacaktı.
Abrahamı bırak da haftaya fener derbısı var. Hakem bu hafta bızım ıyı oyunculara kırmızı yedırmek ısteyecektır. Rakıp takımın bazı oyuncuları da kışkırtıp sınırlendırebılır. Takımı uyar duhulıye.
@Tammi olsa ne olacak salaha verilen bu parada değirmenin suyu nereden geliyor ben gol kralıyım zam istiyorum demiş
Ohh ‘u gönder 10-12 ye veriyorlarsa al kaçırma vlahoviç ile süper olurlar ohh gol katkısı düşük
Tam zamanında, iyi bir bonservisle en azından zarar etmeden elimizden çıkardık bu sırığı. Yoksa bu da el musrati, onana, agbadou, ve oh gibi elimizde patlardı.
bazilari o kadar laf etti, adami neden gonderdiniz diye? bakin görün adamin durumunu
Oh un gollerine bir baktım hepsi kendi bireysel becerisi adama bir tane düzgün asist yapılmamış ki adam 5 tane penaltı yaptırdı Orkun gol attıysa oh sayesinde son maçta 1 tane düzgün orta geldi adam golü attı faul diye iptal ettiler takımda Vlahovic de kendi kendine becerisiyle atarsa atar yoksa asist beklerde daha çok bekler