Transferfeed’in haberine göre Beşiktaş’ın daha önce ilgilendiği Yerson Mosquera’nın transfer ihtimali zora girdi.
Kolombiyalı gazeteci Pipe Sierra’nın aktardığı bilgilere göre Mosquera’nın menajerleri, transfer dönemi kapanmadan önce oyuncunun Wolverhampton’dan ayrılması için girişimde bulunmayı planlıyordu.
Ancak Kolombiyalı savunmacının yaşadığı ayak bileği sakatlığının yaklaşık altı hafta sahalardan uzak kalmasına neden olacağı belirtildi. Bu nedenle Mosquera’nın mevcut transfer döneminde takım değiştirme ihtimalinin oldukça azaldığı aktarıldı.
Transferfeed, Mosquera’nın Molineux’da kalmasının beklendiğini ve menajerlerinin yeni bir transfer girişimi için ocak ayındaki transfer dönemini beklemek zorunda kalabileceğini yazdı.
Duhuliye.com Dış Basın
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026