Beşiktaş altyapısından yetişen Emirhan İlkhan’ın, yerli statüsünde forma giymesi nedeniyle sarı-kırmızılıların öncelikli hedeflerinden biri olduğu iddia edildi.
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray transfer çalışmalarına başladı. 10+4 yabancı kuralı sonrası yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar Beşiktaş’ın eski oyuncusu Emirhan İlkhan'ı listesine aldı.
TRT Spor'un haberine göre sarı kırmızılı yönetim, İtalya Serie A ekiplerinden Torino'da forma giyen milli futbolcu Emirhan İlkhan'ı resmen transfer listesine ekledi. Yerli statüsünde oynaması ve yüksek potansiyeli sebebiyle teknik direktör Okan Buruk'un da onay verdiği 21 yaşındaki merkez orta sahanın durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.
Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan yetenekli orta saha, geride bıraktığımız sezon Torino formasıyla çıktığı 22 resmi maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
YORUMLAR (7)
@Yönetim istifa Bilip bilmeden yorum buna denir. Kim, nasıl yedi açıkla da bilelim? O günkü Beşiktaş yönetimi kalması için çok uğraştı ama o görüşmek istemedi, Beşiktaş Torino ile aynı parayı vermesine rağmen Emirhan menajeri Mirsad Türkcan'ı dinleyerek Torino'ya gitmeyi yeğledi!
Yuvarlandığı yerden faulümsü alan yasadışı bahis reklamı karaborsa bilet ve kiraladığı oyuncuların takımlarını yenerek şampiyon yapılan takımının taraftarı burda daha çok yazıyor boş işlerin adamı bunlar
Emirhan trye satılırsa bjk soyuluyor d mektir Emirhan bizim cocugumuzdur
Gs Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefliyor, yalan haber. Alırsak anca biz alırız.
@Bambambam gel gel göstereyim ben sana hedeflediğini, sktir git lan burdan
@Bambambam lan yürü git cinconlu:) yl ligini alır anca
hadi inşallah ya.. bir eksik olur kadroları .. fakat o çakallar bu vb hamleleri yapmaz.. ancak biz yaparız.. adamlar ardaya bile mesafeli.. siz hiç duydunuz mu gs nin çocuğu diye bir tabir.. o vb enayilikler bize mahsus.. gelsin söğüşlesin gitsin.. sorarlarsa Beşiktaş ın çocuğu dersiniz..
Şu çocuğu bile yediler. Bu kadar loser bir camia olamaz