Vincent Aboubakar, İran ekibi Esteghlal FC ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ve Beşiktaş formaları giyen 34 yaşındaki golcü oyuncu Vincent Aboubakar'ın yeni takımı belli oluyor.
Afrika basınından ActuCameroun'un haberine göre; 34 yaşındaki Vincent Aboubakar, İran Pro Ligi ekiplerinden Esteghlal FC ile anlaşmaya vardı. Kamerunlu oyuncunun yeni takımı ile 2 yıllık anlaşma sağladığı, kısa süre içerisinde de İran'a giderek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
9 Mayıs 2025 tarihinden beri kulüpsüz durumda bulunan Vincent Aboubakar, son olarak Atakaş Hatayspor forması giymiş ve 28 maçta 8 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.
Sondakika
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (1)
Valla 34 yaşındaki Aboubakar Abraham'dan iyidir. Ciro İmmobile kalsa daha iyi olabilirdi. Abraham'ın bitiriciliği çok zayıf.