Açıklamayı okudum. Silah olayıyla ilgili günah çıkartıyorsun, 'arkadaşımın üzerine gidildi, meşru müdaafa sınırları içerisinde ben bunu yaptım' diyorsun. Ancak Fetö ile ilgili bir açıklama yok, bu konuyla ilgili bir pişmanlığın var mı? Yok. Açıklama yapıyor ama konuyu yine saptırıyor.


ASIL KONUDA AÇIKLAMA YAPMAMIŞ


Taraftara silah çekmesi sonraki konu, önce Fetö ile ilgili söz yok. Herkes bundan rahatsız oluyor. Bir yalanlaması olması lazım, bir pişmanlığı olması lazım. 'İfadelerde ismim geçiyor, bana iftira atıyorlar' diyor mu hayır. İnkar ediyor mu, hayır. Bir çok iddiada adı geçiyor. Hangi savcıya gitmiş de 'Bunlar bana iftira atıyor' diye savclılığa bir şikayeti var mı? Yok...


ABDULLAH AVCI ÇIKSIN KONUŞSUN

Avusturya'da Orhan Ak'a tepki gösterildi. Benim asıl rahatsız olduğum konu, orada Abdullah Avcı süklüm büklüm oturuyor. Abdullah Avcı daha önce Beşiktaş taraftarlarıyla havalimanında kavga etmiş birisi. Serdal Adalı ve biz ayırdık kavgayı. Abdullah Avcı neden delikanlı gibi çıkıp 'Orhan Ak'ı ben istiyorum ben, siz karışamazsınız' diyemiyor?


YÖNETİM HASSASİYETLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALI


Beşiktaş'ta tek yetkili yönetim ancak yönetimin bazı hassasiyetleri göz önünde bulundurması gerekir. Burada bir hassasiyet var. Bunun bir sorun çıkaracağı belliydi. Şu an yönetim umrunda değilmiş gibi davranıyor. Neden bu inatlaşma ben bir türlü anlamıyorum. Şöyle mi düşünüyorlar, 3 galibiyet alırız herkes sussar... Bu mudur? Yönetim yetkili ancak hakkaniyetli olmalı. Bizim dönemimizde İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kavga etti. O gece ipini çektik biz. Üzülmez'i yolladık. Ne Fetö var ne başka bir şey. Soyunma odasında kavga. Ama ne dedik biz, sürekli kavga edip takımın ahengini bozuyorsunuz dedik. İbrahim Üzülmez'i gönderdik sonrasında. Kısacası yönetim, yönetmek için vardır idare etmek için değil. Şu anda yönetim işi oluruna bırakmış durumda.


HOCA VE YARDIMCISI KORUMAYLA İDMANA ÇIKIYOR


Senelerdir futbolun içindeyiz. Hangi hoca ve yardımcı antrenörü sahaya korumayla çıktı? Avusturya'da korumayla idmana çıkılıyor. Bu nasıl iştir? Taraftara 'beğenmiyorsan git' diyen kişi Cem Papila'nın yeğeni. Beşiktaş'a 'şikeci' diyen basın danışmanımız var. Ya bunları nerden seçiyorsunuz? Hiç mi araştırmıyorsunuz? Peşpeşe, Beşiktaş Kulübü'nü rencide edecek eylemler yapılıyor. İnanılır gibi değil.

ÖZEL HABER - Erdal Cömert / duhuliye.com