Sergen Yalçın, Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup edecek 11'ini belirledi. İşte Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i...

UTKU YUVAKURAN

Sakat çıktığı Başakşehir maçında kurtardıkları ve yediği gollerle tartışıldı. Derbi öncesi sorunsuz. Maç eksiği tek handikapı.

VALENTIN ROSIER

Karantina sonrası takıma hızlı ve hazır dönüş yaptı. Fiziki olarak tam kapasitede. Oyunu her iki yönde oynama özelliği artısı.

WELINTON SOUZA

Sakatlık ve koronayı aynı anda yaşadı. Bu süreçte fiziki gücünü koruma adına özel çalışmalar yaptı. Formasına hazır.

FRANSICCO MONTERO

Geçen hafta Vida ve Welinton’un yokluğunda sorumluluk aldı. İlk derbi maçına yüksek motivasyon ile hazırlandı. Hırslı bekleyiş içinde.

FABRICE N'SAKALA

Kovid-19 testi negatif çıktı, bir maç aradan sonra takıma döndü. Sergen Yalçın deneyimli sol bekin idman performansını derbi için yeterli buldu.

JOSEF DE SOUZA

Büyük tecrübe. Eski takımına karşı istekli. Topla direk rakip kaleye inmesi, kesici özelliği ve liderlik vasfı ile öne çıkanlardan biri.

ATIBA HUTCHINSON

Kaptan, son sezonunda müthiş formda. Bu durum arkadaşlarını da tetikliyor. Sosa ile birebir oynayacak. Performansı önemli.

RACHID GHEZZAL

Kartal'ı hücuma taşıyan isim. Sağ kanattan yaptığı bindirmeler ile etkili. Yüksek tekniği ve etkinliği ile maçın kilit isimlerinden...

BERNARD MENSAH

Beklentilerin uzağında kaldı. Derbi kendisi adına çıkış olabilir. Özellikle hücum hattında kolay adam eksiltip, ara paslar atıyor.

CYLE LARIN

Atıp attırdığı goller ile takımı sırtlayan isim. 4 maçtır skor üreten genç futbolcu bu durumu Kadıköy’e de taşımak istiyor. Moral ve motivasyon yüklü.

VINCENT ABOUBAKAR

Kamerunlu tecrübeli futbolcu patlama yapmak için hazır. Transferi sonrası fizik açığını tam kapatamadı. Ancak form durumu iyi.

Fanatik