Ömer Necati Albayrak, Beşiktaş'ın forvet transferine ilişkin konuştu.
Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi forvet transferi için çalışmalar devam ederken, siyah-beyazlıların gündemindeki isimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.
Gazeteci Ömer Necati Albayrak, Beşiktaş'ın forvet transferine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, siyah-beyazlıların Darwin Nunez için ciddi bir girişiminin olmadığını belirtirken, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun en çok istediği ismin Dušan Vlahovic olduğunu söyledi.
Beşiktaş'ın Darwin Nunez gündemine ilişkin konuşan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş'ın Nunez hakkında ciddi bir girişimi olmadığını duydum. Italiano'nun en çok istediği, en çok yararlanabilmeyi umduğu isim Vlahovic."
Albayrak, Beşiktaş'ın Vlahovic transferi için oyuncuyu ikna edebilecek farklı seçenekleri masaya koyduğunu belirtti.
"Beşiktaş, oyuncuyu cezbedecek her türlü seçeneği masaya koydu. Oyuncunun beş büyük ligde devam etme isteği var ancak bu isteğe göre bir teklif bulamadı. İş Beşiktaş'a tekrar dönebilir."
Beşiktaş'a önerilen bir diğer forvetin ise Jonathan David olduğunu aktaran Albayrak, oyuncunun şartlarının 6.5-7 milyon euro arasında olduğunu söyledi.
"Jonathan David, Beşiktaş'a önerildi. Şartları 6.5-7 milyon euro arasında. Beşiktaş, 'Biraz daha bekleyelim' dedi."
Albayrak, siyah-beyazlıların forvet transferinde en fazla heyecanlandığı ismin ise Gabriel Jesus olduğunu ifade etti.
"Beşiktaş'ın en çok heyecanlandığı, şartları öğrenmekten öteye geçtiği isim Gabriel Jesus. Beşiktaş, Vlahovic'i bekliyor ancak Jesus noktasında heyecan verici şeyler yaşanabilir."
Beşiktaş'ın önceliğinin Vlahovic olduğu belirtilirken, Gabriel Jesus konusunda yaşanabilecek gelişmelerin transfer gündemini değiştirebileceği ifade edildi.
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (10)
Trabzon'la ilişkilerimiz çok iyi, yukarıdaki isimlerden birini Trabzon çabucak alsa, biz de önümüze baksak. Mecburen Trabzon'u bekliyoruz.
yok lan biz playboy vlayı bekliyoz, alemlere akacaz da daha 3-4 ay düşünme süresi var, hele iyice bir düşünsün abisi, sabahlara kadar
Villarealllde PEPE diye solak bir cocuk var saǧkanatta, gsnin icinden geciyor, teknik, suratlu, dribbling mukemmel.
Plan yoktu da şimdi mi belli oldu :))) Valla iyice kabak tadı verdi bu iş :) Hep yazıyorum bu Vlahovic şu anda tatilde, gecelere akıyor. Herkes alemci olduğunu da biliyor. Haftaya anlaşsan istanbul'a gelişi imza vs. derken bu adam ne zaman hazır olacak da takımda oynamaya başlayacak. Alacağız en iyi ihtimal 4. hafta Kadıköy'de oynar.
Pivot forvet arıyoruz ama jesusta heyecanlanıyor muşuz? Yalanınızı seveyim
Hayır o bu değilde bu sarı iğrençlerin tüm maçı mı sıkıntılı olur? Her zaman her yerde iğrençler!!! Oyuncusundan hocasına kadar! O maskeli hala abuk sabuk hareketler yapıyor ve yine atan yok ilginç????
Renklilerin daha iyi forvetleri var, Gabriel Jesus'u almak ihanettir. Sörloth'u alın, formanın arkasına Sörloth yazdırmak istiyoruz 🧿🧿🧿
Jorgen start larsen 1.93 güclü ve hızlı son vurusları gayet iyi yıpratıcı ve genç kesinlikle alımmalı bizde kral 👑 olur
Eğer Vlahovic veya Mitrovic gelmezse en kötü Manchester United’tan Obi Martin ve Chelsea’den Estevao’yu iki yıllığına kiralık olarak kadromuza katmalıyız. Böylece sağ kanat ve forvetteki eksiklerimizi u23 kontenjanıyla kapatabiliriz.