28.05.2025 - 22:51

"Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yenmesinin sebebi..."

Beşiktaş eski teknik direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş gündemine dair görüşlerini dile getirdi.

Beşiktaş’ın oyun yapısını değerlendiren teknik direktör Abdullah Avcı, siyah-beyazlı takımın saha içi yerleşiminde ciddi eksiklikler yaşadığını belirtti. Beşiktaş’ın büyük maçları geçiş oyunuyla kazandığını ancak bu oyun tarzının kulübün yapısına uygun olmadığını savunan Avcı, set oyununda yaşanan sıkıntılara ve sezon başından beri bu sorunu çözecek bir santrforun eksikliğine dikkat çekti.


Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:


"Beşiktaş'a saha dağılımı açısından baktığımızda çok eksikleri var. Mevki ve pozisyonel olarak çok eksik kalıyor. Beşiktaş'ın büyük maçları geçiş oyunu olduğu için kazandı. Beşiktaş aslında geçiş takımı olamaz.



Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi yenmesinin sebebi iyi bir savunma şekli. Beşiktaş'ın set oyununda zorlandığını gördük ve bunu çözecek bir santrforu sezon başından beri hiç olmadı. Immobile o profilde değil."


duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR

SYS
29.05.2025 - 01:24

Ara transfer dönemini çöpe atmayıp sadece kaliteli iki kanat oyuncusu alsaydık; Ciro da, Semih de, hatta Mustafa da çok goller atardı Rafa Silva'lı kadroda. Futbol bu kadar basit bir oyun.

Yanıtla Beğenme (1)
avci
29.05.2025 - 00:21

milyonlar kazanan kisi söylüyor. asgari ücretle çalisan göremiyor sanki. o kadar iyi td olsaydin, avrupa teklifler yagdirirdi. ama tr'nin td'lerine neden teklif gelmiyor acaba. onlari bir düsün avci!

Yanıtla Beğenme (0)
sen yoluna, biz yolumuza.
29.05.2025 - 00:18

avci, bir tek sen eksiktin. ismini bile görmek istemiyorum! sen yoluna, biz yolumuza!

Yanıtla Beğenme (0)
adım soyadım
29.05.2025 - 00:10

kendisi sanki başka top oynattı

Yanıtla Beğenme (0)
90
28.05.2025 - 23:16

Bir sen söylememiştin sende söyledin eksik kalmadin

Yanıtla Beğenme (0)
Kartalizma85
28.05.2025 - 22:54

Peptullah dogru söylemiş. Bjk geçiş oyunuyla şampiyon falan olamaz. Birinin ole ye bunu adam akıllı anlatması lazım.

Yanıtla Beğenme (1)
ferman
29.05.2025 - 00:09

@Kartalizma85 anlatsan ne olacak adamın tarzı öyle. en başta dedik burada manuda kontra atağı ve geçişleri iyi yapıyordu ama oyun kurmada hücumda genel olarak sıradandı. beşiktaşın oyun tarzıyla hiçbir oyun alakası olmayan adamı getirdiler. transferlerde hep bu kafada zaten hep bilgisizlik acemilik sonucu ya tutarsa diye yapılan işler

Beğenme (2)