29.09.2025 - 09:05

Takip Et:

Beşiktaş’ın genç oyuncusu ilk maçında fileleri havalandırdı

16 yaşındaki Zeynep Irmak Ölmezer, ALG Spor karşısında A Takım’daki ilk resmi sınavında gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş JK Akademisi’nin yeteneklerinden 16 yaşındaki Zeynep Irmak Ölmezer, A Takım formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Siyah-beyazlı genç futbolcu, ALG Spor karşılaşmasında sahneye çıkarak unutulmaz bir başlangıç yaptı.

Mücadelenin 80. dakikasında oyuna dahil olan Ölmezer, kısa süre sonra takımının 14. golünü kaydederek ilk resmi maçında golle tanıştı. Genç oyuncu, karşılaşma sonrası takım arkadaşlarıyla birlikte taraftara galibiyet üçlüsü çektirdi.

Beşiktaş camiasında büyük sevinç yaratan bu performans, 16 yaşındaki Zeynep Irmak Ölmezer’in geleceğe dair umut vadeden kariyerine önemli bir başlangıç oldu.

duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Etiketler:

YORUMLAR (3)

Kötü sahada
29.09.2025 - 10:40

Oynadıkları saha ne kadar kötü. bir kamyon lastik tırtığı dökmüşler. Futbol oynayıp sakatlanmadıklarına şükretmek lazım. Kadın futbol takımı kendine özel küçük şirin bir stadı ve gerçek çim sahayı hak etmiyor mu? Altyapıya ve kadın futbol takımına verilen değer yerlerde. Maça baktım izlemek gelmedi içimden. Şöyle güzel bir stadyumları olsa ışıklandırılsa güzel cam gibi kameralarda zevkle izlesek. Kadın futbolseverler gelip izlese iyi olmaz mıydı?

Yanıtla Beğenme (0)
Cen Dere
29.09.2025 - 11:58

@Kötü sahada Bence Tüpraş’ta oynamalılar. Biletler bedava veya simgesel bir ücret olmalı, canı sıkılan taraftar gitsin izlesin, morel olsunlar.

Beğenme (1)
Baybora
29.09.2025 - 10:21

Tebrikler Zeynep, devam.

Yanıtla Beğenme (0)
Tebrikler
29.09.2025 - 09:56

Bravo Zeynep. Vurduğun gol olsun.

Yanıtla Beğenme (0)