Alman ekibi Augsburg'un Taylan Bulut'u yakından takip ettiği öne sürüldü.
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Taylan Bulut, Almanya'dan talip buldu. Sky Sport'un haberine göre Bundesliga ekiplerinden Augsburg, 20 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine aldı.
Haberde, Augsburg ile Taylan Bulut cephesi arasında ilk temasların gerçekleştiği belirtildi. Ancak şu aşamada Beşiktaş ile Alman kulübü arasında resmi bir görüşme ya da bonservis pazarlığının bulunmadığı aktarıldı.
Augsburg'un Taylan Bulut'u değerlendirdiği birkaç adaydan biri olduğu ifade edilirken, transfer sürecinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
Duhuliye.com Dış Basın
YORUMLAR (8)
Olmaz. Taylan bu hocanın elinde iş yapar.
Mert Kömür + 8 milyon Euro’ya biter bu transfer.
En az 15 milyon istenmeli. Genç, Alman milli takım oyuncusu. Hatta kalsın İtalyano’nun sisteminde faydalı olacaksa.
15 milyon euro teklif etmişler. Öyle söylentiler var. Doğruysa, satmak lazım.
@Kutu Kutu Pense Buna inansa inansa Kadir İnanır. Ama o da vefat etti. Allah rahmet eylesin. Aldığımız fiyata satarız en fazla ama ben kalmasını isterim. Çünkü yedek bir sağ bek alsak maliyeti 15 milyonları bulur bence. 1-2 sene gelişimini görmek lazım.
belli bir maç oynama seçeneği olacaksa kiralık gitsin yoksa kalsın.