Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda tam 595 gün sonra sahne aldı. Siyah-beyazlılar 5'inci tur ilk maçında sahasında 24 Erzincanspor'u konuk etti. Siyah beyazlılarda teknik direktör Abdullah Avcı bu karşılaşmada rotasyona gitti ve genç futbolculara şans verdi. Beşiktaş'ta en dikkat çeken isim ise genç kaleci Utku Yuvakuran oldu. Kara Kartal'da Utku kritik pozisyonlarda kalesini gole kapatmayı başardı. Utku Yuvakuran'ın bu performansı sonrasında taraftarlar sosyal medyada bir çok yorumda bulundu...

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 3. Lig ekibi Anagold 24Erzincanspor karşısında rotasyona gitti.

İstikbal Mobilya Kayserispor ile ligde oynanan son karşılaşmaya ilk 11'de başlayan 9 futbolcuyu dinlendiren Avcı, gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürdü.

İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında forma giyen Roco ve Elneny'yi Anagold 24Erzincanspor karşısında da görevlendiren Avcı, genç futbolcular Utku Yuvakuran, Erdoğan Kaya, Muhayer Oktay ve Güven Yalçın'a forma verdi.

BEŞİKTAŞ 595 GÜN SONRA KUPADA

Beşiktaş, 595 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası maçına çıktı.

2017-2018 sezonundaki kupanın yarı finalinde siyah-beyazlıların Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadığı rövanş maçında teknik direktör Şenol Güneş'in tribünden atılan yabancı madde ile kafasından yaralanması sonrası 57. dakikada karşılaşma tatil olmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun, yarıda kaldığı andaki şartlarla maçın seyircisiz oynanması kararını protesto ederek sahaya çıkmayan siyah-beyazlı ekip, geçen sezon kupadan men edilmişti.

Beşiktaş, 1 sezonun ardından yeniden kupada boy gösterdi

UTKU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Beşiktaş'ın 24 Erzincanspor ile oynadığı zorlu karşılaşmada Utku Yuvakuran yaptığı kritik kurtarışlarla kalesini gole kapattı.

Karşı karşıya yaşanan 3 pozisyonda da rakiplerine geçit vermeyen genç kaleciyle ilgili sosyal medyada bir çok yorum yapıldı

işte o paylaşımlar: