Beşiktaş, Dusan Vlahovic'e yaptığı teklifin kabul edilmemesi halinde B planını belirledi. İşte o isim ve detaylar...
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi golcü konusuna yoğunlaşmış durumda. Juventus'tan ayrılan Dusan Vlahovic'e 3 yıllık kontrat teklif eden ve Sırp golcüye yıllık 10 milyon euro maaşın dışında imza parası da öneren Siyah-Beyazlı kurmaylar, yıldız golcünün transferinde mutlu sona ulaşılamaması durumunda b planını Napoli'de forma giyen Romelu Lukaku olarak belirledi. Takvim'in haberine göre, Siyah- Beyazlılar'ın Vlahovic'ten olumsuz bir geri dönüş alması halinde Belçikalı golcü için Napoli ile temasa geçip teklif yapacağı da gelen haberler arasında. Ülkesi Belçika ile Dünya Kupası'nda boy gösteren Lukaku'nun Napoli ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Geçen sezonun ikinci yarısında İtalyan ekibiyle kriz yaşayan 33 yaşındaki golcü futbolcunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Yönetimin bir süre daha Vlahovic'i bekleyeceği ve bir cevap alamaması halinde Lukaku için girişimlere başlayacağı belirtiliyor.

Haber kaynağı: Takvim
YORUMLAR (21)
Lukaku ne yaa, haberleri uydurup uydurup gönderiyorsunuz...
Matetaaa ulan dilim de tüy bitti bu adamı kaçırmayın
Hah tam Serdallık 2. Plan 🙂 Hocam bak senin dediğini yapamadık, bizim dediğimiz yapsak mı haberi. Umarım Serdal düşmanlığı bu kadar açık yapmıyorumdur.
33 yaş sana geldi 34 yaş 1+1 sözleşme yapsan eder sana yaş 35 patladı mı elinde ?
Menajerlerin transferinde geçmiş performansları belirtilmezi, bu haberde ve Vlahovic haberlerinde olduğu gibi. İkisi de alınmamalı.
Ya abicim kızmayayım diyorum ama olmuyor. Lukakuyu alacağına modrici al, bechamı al, kakayı al. Olmadı ronaldo, zidanı al gel. Lukaku iş yapmaz 33 yaşında adam. Sakatlanırsa gitti para.
Lukakuyu almayın! Sebebi çok fazla maç kaçırması! Eski gücü yok ve bizi taşıyamaz! Yapmayın!
Hadi be lukaku son bir vurgun! Lukaku mu kaldı ya
O bizim Z planımız bile olamaz. Bende yok
Trossarda 20 vereceğime Leao için 50 veririm. 5 senelikte anlaşma yaparım. Sonra otur arkana izle bu takım nasıl coşuyor.
parayı bas al milandan leao'yu, o zaman millet görsün gerçek golcü kim.
Valla çok iyi oyuncuydu, ama eski günlerinde hiç değil yaş da 33 falan, emekli olamaya gelen adamı almamak lazım.
Ulan adam bir yıldır sakat 34 yaşında utanmaz beceriksiz yönetim bunu mü buldunuz Allah bildiği gibi yapsın sizi yönetim
ikisinide almayın gidin paraya kıyın adam gibi performans göstermiş birini alın, yönetim menajerlere çalışıyor, sanki başka hiç forvet yok.
Şaşırdık mı? Çok araştırmışlardır bunu. Nasıl da nereden bulup çıkardılar. Tebrik etmek lazım kimsenin bilmediği yeni isim! Menejer haberleri sıktı artık.
Sakat falan değilse Lukaku terciğimdir.
Berke özer Aral şimşir PROMİSE DAVİD İ ALIN