Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz haftanın ardından Başakşehir karşında da ağları havalandırarak, ikinci maçında ikinci golünü kaydetti.
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrıldı.
BEŞİKTAŞ'IN GOLCÜSÜ OH 2'DE 2 YAPTI
Siyah-beyazlıların devre arasında kadrosuna kaydettiği Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz hafta oynadıkları Alanyaspor müsabakasının ardından bu hafta da rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki golcü, siyah-beyazlı formayla çıktığı 2 maçta da gol sevinci yaşadı.
86. DAKİKADA OYUNDAN ALINDI
Mücadeleye 11'de başlayan Hyeon-Gyu Oh, 86. dakikada yerini 90+7'de galibiyet golünü atan Mustafa Erhan Hekimoğlu'na bıraktı.
YORUMLAR (3)
Tam bir 9 numara. Abraham’dan sonra iyi oldu. Galiba tek işe yarar transfer Oh olacak. Umarım yanılırım. Sergen ve Adalı gitmeden bu takım düzelmez. Kadro kalitemiz çok düşük. Renklilerle bu kadroyla yarışamayız. İlk 4 bile zor.
Takımda iş yok, sansiyla kazandı. Ben başak tan gol gelir diye düşünüyordum ki 2 yi buldular sonra da 3 u atabilirler diyordum ki biz attık. İşte bu şans idi. Her zaman şans yaver gitmiyor malesef
Dijola sol savunmada olmaz Rıdvanin oyununuda bozdu kademeleri yapamadı adam sağ stoper