Beşiktaş’ın kanat adayları arasında anılan isimlerden olan Zuriko Davitashvili, Saint-Etienne'den ayrılmak istiyor.
Beşiktaş'ın gündemine gelmişti! Ayrilmak istiyor...
Beşiktaş’ın kanat adayları arasında anılan isimlerden olan Zuriko Davitashvili, Saint-Etienne'den ayrılmak istiyor.
Gürcü futbolcu kariyerine yeni bir takımda devam etmeyi isterken kulübünün yüksek bonservis beklentisi halen karşılık bulmadı.
Fransız kaynaklar, St. Etienne'nin kapıyı 20 milyon Euro'dan açsa da herhangi bir resmi teklifin kulübe gelmediğini aktardı.
Piyasa değeri 10 milyon Euro olan 24 yaşındaki futbolcunun 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (15)
Bize böyle q7 gibi bagaj kasası geniş kanat oyuncuları lazım, bu sayede devrilmeyen ve yere yakınlığıyla hızı iyi. O kadar parayı şanço panzaya gömüp risk almaktansa alın bu elemanı.
Svensson un Gürcü modeli....Gelsin diyenler! Her koşanı, çalım atanı, işe yarar zannetmeye devam edin!!!!
Tam bizlik kanat oyuncusu. Hirsli ve hizli. Sag tarafa cerny yada malen al keyfine bak.
Sorun kanat oyuncusu eksikliği değil. Sorun teknik direktör Ole. Sancho da alsanız şu koşulda Joao Mario'dan fazlasını vermez. Bu sefer benim dediğime gelir TD değiştirirsiniz. Doğru teknik adam bulunursa marifeti transferde zannedersiniz. Hayır. Şu takıma Ş. Güneş'i getirin J. Mario'dan Babel, Rafa Silva'dan Sosa, Abraham'dan Gomez çıkarır.
@Raşit Bakur önce eksik bölgelere transfer sonra hoca.
@Raşit Bakur başkan bunu anladığında muhtemelen lige havlu atmış olacağız maalesef
Bunu alın artık lan alın işte daha ne bekliyorsunuz lan yetti la
Kanat alın artık. Trabzon'a bakın. Sinan ve zubkov'u aldılar. Bu sene yine birini aldılar. Elde iki tecrübeli var nwakaeme ve Boşnak.... Bir biz buæamiyoruz
İyi oyuncu.gürcülerin coğrafyası yakın uyum sağlar
Lan olum artık gelsin şu kanatlar. Son iki sezondur iki tane kaliteli kanat oyuncusu bulamadılar ne hikmetse!! Kanatsız kartalı uçurmaya çalışıyorlar!! Kanatsız kartal uçar mı hiç?? Sayın başkan hem sağ hem sol kanada ve sağ beke bas parayı getir kaliteli adamları. Zaten iyi çıkarsalar paralarını amorti ederler.. Yeter artık şu taraftar bir kulak verin daa..
İsmi geçen 500 futbolcudan, en çok istediğim. Keşke gelse
Kocaeli spor şag bek Ahmet Oğuz süper ,32 yaşında sakatlığı yoksa 2 sene oynar bizde harikalar yaratır raciha yi da Kocaeli spor a kiralayın kontejan acilir
Olcay şahanın daha yetenekli bir versiyonu gibi duruyor. En azından çalım atıyor. Şut çekiyor. Olcay Şahan bizde tutmuştu. Bu adam da tutar. Maliyeti sancho nun yarısı kadar falan olacaksa hemen alınmalı.