Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, İzmir’de Göztepe ile karşı karşıya gelecek.
Trendyol Süper Lig’de heyecan 6. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Ligde geçtiğimiz hafta RAMS Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek moral bulan Beşiktaş, bu kez deplasmanda Göztepe’nin konuğu olacak.
Mücadele 19 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Siyah-beyazlılarda kart cezalısı Orkun Kökçü ile sakatlıkları süren Salih Uçan ve Wilfred Ndidi karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, orta sahada genç isimlere şans vermesi bekleniyor.
Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (7)
Orkun ve ndidi aynı anda olmaması çok kötü oldu. Birdaha afrikalı milli oyuncu almayın kardeşim. Taylan önliberoda denenmeli. Cerny arasıra 8nümeroya.
@Baba adam - orkun etkisiz eleman zaten... abraham ise ikinci daniel guzai.. eğer onlar yoksa Beşiktaş için büyük avantaj demektir.
zibidi hakemlerin hala ümmet hizmetinde olduğu ortaya çıktı değişen hiçbir şey yok
@Yogurtcu Bayram bu yorumun neyini begenmediniz ? İki tane cinconlu
Şampiyon olmak istiyorsak eğer Göztepe ve Kayseri deplasmanlarını kazanmak zorundayız yoksa işimiz gerçekten zor
güztepe beşitaşı türkiye kupasınde elendirmişti ole hoçaya ozaman gündürmek gerekeçaktı
Mert günok yine yakacak Beşiktaşı. tabi maçtan kaçmazsa