İşte Beşiktaş’ın korona Günlüğü:

24 Mart

Derbinin ardından Galatasaray'da Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından tüm takıma test yapıldı. Sonuçlar negatif çıktı.

21 Nisan

Oyuncuların isteğiyle tesisler açıldı. Burak, Atiba, Ljajic, Umut ve Vida ilk çalışmayı yapan ekipti. Sonraki günlerde de idmanlar sürdü.

5 Mayıs

Gruplar halinde, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek çalışmaların 19 Mart'tan sonra yeniden başladığı resmi siteden duyuruldu. Çalışmada yer alan oyuncular Gökhan, Caner, Necip, Güven, Boyd ve Utku'ydu.

6 Mayıs

Bugünkü çalışmaya katılanlar Atiba, Mohamed, Diaby, Roco, Erdoğan, Rebocho ve Ersin'di.

7 Mayıs

Teknik direktör Sergen Yalçın da sahaya indi. Yalçın yönetiminde idmana Burak, Umut, Vida, Kartal Kayra, Oğuzhan ve Utku katıldı.

8 Mayıs

Sabah ve akşam iki idman yapıldı. Tesislerin girişine dezenfekte kabini koyuldu. Takımın 16-19 Mayıs ile 23-26 Mayıs tarihleri arasında tesislerde tam kadro halinde iki kamp yapacağı ilan edildi. Siyah beyazlı kulüpte futbolculara, teknik ekibe ve tesis çalışanlarına ikinci kez koronavirüs testi yapıldı.

9 Mayıs

Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, Beşiktaş'ta 1 futbolcu da 1 çalışanın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını resmi siteden duyurdu.

10 Mayıs

Tesislerde Kovid-19 salgınına karşı dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

13 Mayıs

Tesislerde, tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına üçüncü kez Kovid-19 testi yapıldı.

14 Mayıs

8 kişide pozitif Kovid-19 test sonucunun pozitif olduğu resmi siteden duyuruldu. 1.5 saat sonra yine 13 Mayıs'ta teste tabi tutulan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de sonucunun pozitif çıktığı ve başkanın tedavi sürecine hemen başlandığı ifade edildi.