Defans

Welinton geldiği günden beri eleştirildi. Yalçın tarafından hep savunuldu. Takıma koyuldu. Vida’ya defalarca git denildi. Şimdi de kalmak istiyorsa yüzde 50’nin üzerinde indirim yapması gerekşyır. Yalçın’ın “nereden bulmuşlar bilmiyorum” dediği Montero ile sözleşme yenilendi. Oynamıyor. Godin alınamadı.

Yeni transferler

Pjanic’in aklı hep Barcelona’da. Alex Teixeira ise aylarca oynamadan geldi. Zaten Çin’de çok gerilemiş. Kenan ise ikinci ligden gelip, Şampiyonlar Liginde oynadı. Buna hazır değildi. Kariyerinde sayılı kafa golü atan Batshuayi’den fizikli santrfor görevi yapması beklendi. Salih ise “herkes beni istiyor” psikozundan kurtulamadı.

Ghezzal ve Rosier

Ghezzal ve Rosier’de aslında sorun yok… Cezayirli, Alex’e rağmen Beşiktaş’ın kanat oyun kurucusu. Rosier ise alternatif. Ghezzal hala takımın en fazla kilit pas veren ismi. Hala en fazla isabetli orta yapan oyuncusu. Ancak Ghezzal’ın ortalarına vuracak Aboubakar gibi bir santrfor olmadığı için sorun varmış gibi görünüyor.

Gençler

Rıdvan varken N’Sakala ile Umut’un, Serdar varken Welinton’un devam etmesi, Can varken Atiba’dan hala medet umulması ve Güven varken Kenan’ın sahada olması Sergen Yalçın’ın forma adaletinin tartışılmasına neden oluyor.

Kaynak: Fotospor