Durum böyle olunca siyah beyazlı takım için bir çok sol bek oyuncusu gündeme gelmeye devam ediyor. 

Bu bölgede Caner Erkin’in dışında Rebocho ve Rıdvan görev yapıyor. Gelecek sezon Rebocho ile yola devam edilmemesi kararı çoktan alındı. Rıdvan Yılmaz ise gelecek vaat ediyor ancak henüz devamlı ilk 11 oynayan bir oyuncu tecrübesinde değil. Beşiktaş’ın adı son zamanlarda sık sık Fenerbahçe ile anılan Caner Erkin ile sözleşme yenilememesi durumunda bir sol bek transferi gerçekleştirmesi zorunlu.

Peki şimdiye kadar hangi oyuncular siyah beyazlıların gündemine geldi. Detaylar haberimizde...

N'Sakala

Sol bek pozisyonu için en önemli gelişme N’Sakala ile yaşandı. Hatta N'Sakala sosyal medya hesabından Beşiktaş formasıyla fotoğrafını photoshop'layan bir takipçisinin fotoğrafını paylaşmıştı.

Yıllık 850 bin Euro'ya prensip anlaşmasına vardığı Alanyasporlu Fabrice N'Sakala, ücretinde artış isteyince transfer görüşmeleri askıya alındı. Beşiktaş N'Sakala için belirlenen 850 bin Euro'luk ücrette artışa gitmeyi düşünmezken bu transferin mutlu sonla bitmesi için N'Sakala'nın zam talebinde geri adım atması bekleniyor

Nagatomo

Beşiktaş’ta gündeme gelen isimlerden biri sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacak olan sol bek Yuto Nagatomo oldu. Menajerlerin önerisiyle Beşiktaş’ın gündemine gelen oyuncu için Siyah beyazlı yönetimin değerlendirme aşamasında olduğu iddia edildi. Ancak bu transfer söylentisi Beşiktaş taraftarından tepki aldı.

Michal Karbownik

Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen isimlerden biride Legia'nın 19 yaşındaki sol beki Michal Karbownik oldu. Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan oyuncu için başka Avrupa kulüplerinin de devreye girmesi transferi zora sokarken son olarak genç oyuncu ile Manchester City'nin ilgilenmesi transferi imkansız hale getirdi.

Issiaga Sylla

Beşiktaş yönetimi, Toulouse'un küme düşmesiyle bedelsiz olarak gelme şansı ortaya çıkan Sylla'yı da takibe aldı. Ancak 26 yaşındaki Gineli sol bek için henüz herhangi bir girişimde bulunulmadı.

Ali Eren İyican

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Osmanlıspor'da forma giyen Ali Eren İyican'ın transfer edilmesini istediği basına yansıdı. Bu sezon 26 maçta 5 asist yapan genç oyuncunun bu asistlerinin 4’ünü deplasman maçlarında yapması dikkat çekti. Ancak Beşiktaş yönetimi bu oyuncu için henüz bir hamle yapmadı.

Pervis Estupinan

Son olarak Beşiktaş’ın Osasuna’da kiralık oynayan bonservisi Watford’ta olan Pervis Estupinan ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Yabancı basın, “22 yaşındaki genç sol bekin kendisine gösterilen ilgi nedeniyle çok mutlu olduğu ve Watford’la anlaşılması durumunda siyah-beyazlı formayı giymekten mutlu olacağını” yazdı.

Duhuliye.com