Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ın Ocak ayındaki transfer girişimi ortaya çıktı. İşte detaylar...
Siyah beyazlıların Hertha Berlin forması giyen Fabian Reese için teklif yaptığı iddia edildi.
Alman basınında yer alan habere göre; 'Hertha Berlin'in sol kanat oyuncusu Fabian Reese, ara transfer döneminde Beşiktaş'ın 2 Milyon Euro'luk maaş teklifini reddetti.'
Başkent ekibinin kaptanı, takımında kalmayı tercih edince transfer gerçekleşmedi. Öte yandan haberde, Beşiktaş'ın 2025 yazında yaptığı benzer teklifin de sonuçsuz kaldığı ve Alman oyuncunun kulübüyle sözleşmesini uzattığı ifade edildi.
16 GOLE KATKI SAĞLADI
Fabian Reese bu sezon Hertha Berlin formasıyla 26 maçta görev alırken 7 gol 9 asistlik performans sergiledi.
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (8)
Beceriksizler gider alır gelirim defiği kimseyi akamıyor koca kafa
Seni istemeyen birine neden ısrar ediyorsun ? Avrupada yoksun ligde sürünüyorsun sana kim gelir. Bunu ancak biz taraftarlar anlarız ve ah çekiyoruz canımįz yanįyor. Malesef egoist hoca 1 taktik biliyor takımla iyi çalışmıyor ve sûrekli aynı hataları yapıyor. Bu ganyancılarla çok çile çekeriz daha büyük egoistler. Rezil olan Beşiktaş ve taraftarları. Beşiktaş puanlar kaybetsin rezil olsun yeter ki sergenin egosu ve inadı tatmin olsun.
Bu adamı alın. Yeni sezonda mutlaka alınması gereken oyunculardan birisi. Gayet iyi oyuncu. Boyu da gayet iyi SANTRAFORda oynar.
Hertha Berlin oyuncularına baktıysak 23 yaşındaki kaleci Tjark Ernst'e de bi göz atmışızdır inşallah. Almanların yeni jenerasyon kalecilerinden. Kaleye alırsak gözümüz kapalı 10 sene kaleci aramayız.
ojeleri ile renk katardı bizim lige Hertha kaptani
Bu nasıl bir haber. Şayet bu haber doğru ise bu pazarlığı yapan yöneticimizin ayıbı. 16 gole doğrudan etki eden futbolcuya hem de ihtiyacınız olan ve bizde olmayan sol kanat pozisyonunda oynayan bir futbolcuya günümüz şartlarında 2 milyon teklif edilmiş ve futbolcu kabul etmemiş. Niye teklif revize edilip bu tarz bir futbolcu ikna edilemiyor arkadaş. 1 gol 2 asisti mi olması gerekiyordu 3-4 milyon verip ikna edebilmek için.
Ben Berlin'de yaşıyorum, Hertha'nın da kombinesi var, tüm maçları stadda izlerim. Takımda üç tane eli yüzü düzgün adam var, Reese de bunlarda biri. Çok çalışkan ama Beşiktaş'ın standartına her maç ulaşamaz. Rachica'dan hallice. Diğerleri Cuisance ile Ernst. Asıl olay Ernst'te. Adam kaleci, ayakları çok düzgün, oyun kurabiliyor, karşı karşıyalarda gol yemiyor, kalede devleşiyor resmen. Her kurtarıştan sonra stadyum anonsçucu ismini anons ediyor, tüm taraftar ismini haykırıyor. Yaşı 22, kontenjana uyuyor. Çıkış maddesi var 5 milyon euro. Bu platformda defalarca yazdım kaleci ararken. Şimdi Porto, Ajax yazın alabilmek için uğraşıyor. Yöneticiler, Scout ekibi bu adamın farkına varın. İleride Bayern Munih yapabilecek bir adam.
@Berlin kartalı Düşüncemiz sizinle aynı. Kalesine gelen pozisyonların gol beklentisi 34 Ernst'in yediği gol ise 25. Gerçekten yaşına göre çok iyi ve potansiyeli çok yüksek. Umarım kalemizi ona emanet ederiz ve uzun yıllar kaleci sorunu yaşamayız.
Bu oyuncuyu alsak çok iyi sol kanat