Başkan Fikret Orman ile TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Beşiktaş Kulübü ile Cacharel arasındaki sponsorluk anlaşmasının detaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla paylaştı.

Başkan Fikret Orman, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Güzel bir iş birliğini duyurmak için bir aradayız. Futbol Takımımızın giyim sponsoru iki sezonluğuna Cacharel oldu. Cacharel, bizim için uğurlu bir marka. Kulübümüzün 100. yılındaki şampiyonluğunda da giyim sponsorumuz Cacharel’di. Hoş, dinamik, yenilikçi, gençlere ilham veren Cacharel markasıyla keyifli bir iş birliği yapacağız. Futbol Takımımız, Avusturya kampına giderken Cacharel ürünleri giyecek. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal’a teşekkür ediyor, anlaşmanın iki marka için de hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Beşiktaş ile Cacharel markasını bir araya getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Erkek giyim sektörünün önemli bir markası olan Cacharel ile Beşiktaş’ı bir araya getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Beşiktaş’ın kalbimizde özel bir yeri var. 2003 yılında Beşiktaş’a sponsor olmuştuk ve o sezon Beşiktaş şampiyon olmuştu. Yine güzel hatıralar biriktireceğimiz bir dönem olmasını diliyorum. Futbolcular rol modeldir. Ne giydiği önemlidir. Bu anlaşma markamıza güç katacaktır. Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum. 2019-20 sezonunun Türk futboluna ve Beşiktaş’a hayırlı olmasını diliyorum.”

İş birliği tanıtım toplantısı, Başkan Fikret Orman ile TMSF Başkanı Muhiddin Gülal’ın birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.