Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aral Şimşir’i kadrosuna katmak için harekete geçti.
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Danimarka Süper Ligi ekiplerinden Midtjylland'da forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aral Şimşir'i gündemine aldı.
Siyah-beyazlıların hem oyuncu hem de kulübüyle temasa geçtiği ve resmi teklif hazırlığında olduğu öğrenildi.
MIDTJYLLAND SICAK BAKMIYOR
Ancak Danimarka ekibinin Aral Şimşir'in transferine sıcak bakmadığı ifade edildi. Bunun en önemli nedenlerinden biri, Midtjylland'ın diğer kanat oyuncusu Miker Gogorza'nın sakatlığı nedeniyle ekim ayı sonuna kadar sahalardan uzak kalacak olması. Ayrıca Danimarka'da transfer döneminin sona ermiş olması da oyuncunun takımdan ayrılmasını zorlaştıran bir diğer etken.
BEŞİKTAŞ KİRALAMAK İSTİYOR
Beşiktaş cephesinin, transferin gerçekleşmesi adına ısrarcı olduğu ve Midtjylland'ı ikna etmek için farklı formüller üzerinde durduğu belirtiliyor. İstanbul temsilcisinin, Aral Şimşir'i sezon sonunda bonservisiyle kadroya katmak üzere şimdiden ön anlaşma yapmak istediği de gelen bilgiler arasında.
Aral Şimşir, genç yaşına rağmen Danimarka'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, Beşiktaş'ın kanat rotasyonunu güçlendirecek önemli bir aday olarak görülüyor.
Sporx
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (27)
Aral’ı bilmeyen, daha görmeden ‘Adı Aras Özbiliz’e benziyor onun gibi olur’ ya da ‘Yeni Bahtiyar olur’ diyen beyinsizler var, gerçekten bunların Beşiktaş taraftarı olmalarından çok büyük utanıyorum, terliksi hayvan sürüsü, amipler, güdülmeyi bile haketmeyen koyunlar!…
@Dns Ayarları evet burası dürrük dolu kardeşim kısmen katılıyorum ama milletin tepkisi sırf adı aras özbiliz'i andiriyor diye değil. Başta aras olmak üzere bu takıma kimler geldi tahterevanla taşındı borozanla gönderildi. Beşiktaşa daha net kendini kanıtlamış oyuncular lazım. İnsanlar artık korkuyor yine elde patlayacak diye. O kadar salak yerine konduk ki bugüne kadar daha sıcak ricardo arroyo ve orkun örnekleri. Olmaz bu yüzden. Dediğim gibi star transfer ama emekli olanından değil. Sol kanada en azından bir star transfer şart.
nasıl bir menajeri varsa her transfer döneminde adı geçiyor
Akıllarda 4 yılda 10 milyonu cepleyen Aras Özbilirsss
Bu arkadaş çok kral bir oyuncu 1 senedir istiyorum beşiktaşıma Evet biraz ağır ama teknik ve zeki bi oyuncu az biraz Quaresma lığı da var adam geçmekte
Yedeği sakatmış, kesinlikle vermezler, adamlar planlı programlı takım yönetiyor. Onun yerine Başar Önala dönün, şartları bundan daha iyi.
ismi aras özbilizi andırıyor, Allah sonunu benzetmesin
Can keleş bu habere Güler aynı yaştalar alt milli takımlarda bunun içinden geçiyordu ya böyle utanmazlık olmaz kulüp soyuluyor
Umudum yok, bu saatten sonra anca adalı çıksın oynasın sol kanatta....
Çok net alınması gereken bir isim Cerny Cengiz sağa Aral Şimşir ve net yabancı bir isim sola şart
Bakiyorum da yorumlardaki arkadaslar caresizlikten artik Mane, Sterling begenmeye baslamis. Bu takima Leao, Davidashvilli veya Godt gelmesi lazim. Sol kanat dinamik olmali +30 yas kaldiramaz orayi. Stopere veya orta sahaya +30 olabilirde kanatlara olmaz.
Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, daha sonra bakarız sol kanada. Şunun şurasında ne kaldı ki.
kiralık verirmi adamlar... basacan 10m euro alacan... arroyo ricardo musrati tenekelerine verdiniz o paraları
aral iyi bir oyuncu, sol kanat ve santrafor oynayabiliyor, ayrıca on numara pozisyonunda da kullanılabilir.
Raheem Sterling abisi ile birbirlerini yedeklerler inşallah.
Ne kanatmış arkadaş tavuk bile yiyesim gelmiyor çünkü kanatsız Beşiktaş aklıma düşüyor
ancak bunu alabiliriz bu saatden sonra, ben boş transfer olur diye düşünüyorum fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama şimdi demezler mi adama madem bu gelecekti neden ligde puan kaybettik konferansdan bile elendik, en azından devşirme değil de gerçek bi sol kanat ile sahaya çıksaydık
Bu saatten sonra yapılacak iş kongre kararı almaktır . Başkan kabul edin başarısız oldunuz lütfen takıma panik transferleri yapıp önümüzde ki 2 seneyi de çöpe atmayın . Çıkıp biz yapamadık hakkınızı helal edin deyin biz de takımımızı destekleyim ..
As kanat aldınız da rotasyon kalmıştı zaten.
Kanat rotasyonu derken sanki 2 3 tane kanat var da rotasyonu kaldı bir tek :))
enbola ,sancho,sterling,laurente derken şimdi birden avrupanın 3. sınıf liglerinden 2.sınıf topculara yöneldik işte vizyon bu beşiktaşı yöneten çapsızların vizyonu kalitesi bu!!!hala cevap bulamıyorum!!! biz neden gedsonu sattık!!!!! ve neden orkun kökcü gibi vasat bir adama 30 milyon euro bonservis ve yıllık 5 milyon euro maaş verdik!!!mk ayagımızda ayakkabı yok gözümüze raybon gözlük takıyoruz!!! serdar adalı hesap vermeden kaçmamalı!!!! artık yeter!!!
Halen bir hedef var iyi taraftarın hiç bir hedefi yok
@Kartal66 Şunun şurasında Ocak tranafer sezonuna ne kaldı ki
sancho şimşir kaşıktır dilo dilo yaylalar... yönetim yaylana yaylana gidecek gözüken o 4 lük için kadro kurup yine dünya para harcandı
Transfer sezonu bitmiş adamlar yerine adam alamayacak buna rağmen paran da yok bonservisini almıyacaksın ve üstünede kiralık almayı teklif edip almayı kafana koymuşsun. Bu haber ya fasa fiso yoksa sesli gülerim